Van Smmmo'dan 'Muhasebe Haftası' Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Van Smmmo'dan 'Muhasebe Haftası' Etkinlikleri

Van Smmmo\'dan \'Muhasebe Haftası\' Etkinlikleri

Van Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), 1-7 Mart Muhasebe Haftası’nı düzenlediği gece ile kutladı.

09.03.2018 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), 1-7 Mart Muhasebe Haftası'nı düzenlediği gece ile kutladı.

Van SMMMO, 1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında bir düğün salonunda üyeleri ile yemekte buluştu. Etkinliğe Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu Van İl Müdürü Abidin Göksoy, Defterdar Murtaza Kamar, Bursa SMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Aslan, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı M. Emin Tuğrul, oda üyeleri ile aileleri katıldı.

Gecede konuşan Van SMMMO Başkanı Şahin, serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirlerin üreten bir Türkiye için çalıştığı belirtti. Başkan Şahin, "Serbest muhasebeci mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleği, kurumsallaşma sürecini tamamlayarak, ülkemizin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumu haline gelmiştir. Kaliteli hizmet sunarak, işletmelerimizin gelişimine katkı vererek, güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize ve işletmelerimize hizmet ediyoruz. Ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan bir meslek oluşturduk. Ülkemiz ve işletmelerimizin gelişimi için çalışıyoruz" dedi.

Ülkede meslekte yaşanan sorunların dayanışmayla, işbirliğiyle ve anlayışla çözüleceğine inandıklarını ifade eden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleği; hazine ile mükellef arasında köprü görevi görüyor. Ülkemizin güçlü ekonomisi için güçlü bir mali müşavirlik kurumunun varlığına inanan mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleğimizi; iş dünyamıza ve ülkemize değer katarak geliştireceğiz. Yarınlara umutla bakacağımız. Bir geleceği hep birlikte hazırlayacağız."

Yeşil Bursa'dan Van Gölü'nün maviliklerine selam getirdiğini dile getiren Bursa SMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez ise, geceyi düzenleyen Van SMMMO'ya teşekkür ederek, katılımcıların haftasını kutladı.

Etkinlik, yeni mesleğe geçenlere ruhsatlarının verilmesinin ardından pasta kesimi ve ikramlarla son buldu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Van Smmmo'dan 'Muhasebe Haftası' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement