Van-Üniversite Öğrencileri Donan Şelaleye Hayran Kaldı - Son Dakika
Güncel

Van-Üniversite Öğrencileri Donan Şelaleye Hayran Kaldı

Van'ın Muradiye İlçesi'nde bulunan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret etiği Muradiye Şelalesi, kısmen dondu.

12.01.2018 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Muradiye İlçesi'nde bulunan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret etiği Muradiye Şelalesi, kısmen dondu. Donan şelale, istanbul'dan doğuyu tanıma turuna çıkan üniversite öğrencilerine de büyük hayranlık yaşattı. Bendimahi Çayı üzerinde bulunan ve her mevsim farklı bir güzelliğe bürünen Muradiye Şelalesi, son günlerde hava sıcaklığının geceleri sıfırın altında 15 dereceye kadar düşmesiyle kısmen dondu. Yer yer buzlarla kaplanan ve Pamukkale'deki travertenleri andıran görüntüsüyle büyüleyen şelale, özellikle fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı oluyor. Donan şelale, üniversite öğrencilerine de büyük heyecan yaşattı. İstanbul- Ankara ve oradan da Kars Travel Terminal gezisine çıkan 4 üniversite öğrencisi Muradiye Şelalesi'ne adeta hayran kaldı.

Doğuyu tanımak için İstanbul'dan hızlı trenle Ankara'ya oradan da Doğu Ekspresi ile Kars'a geldiklerini, yol boyunca güzel manzaralar ve tarihi yerlerle karşılaştıklarını, Çıldır Gölü, Ani Harabeleri'ni gördüklerini, kısmen donan Muradiye Şelalesi'ne de hayran kaldıklarını anlattı. Öğrenciler, Görüştüğümüz arkadaşlarımıza da bu güzellikleri, doğu insanının sıcaklığını, gösterdikleri ilgiyi anlatıyoruz. Amacımız, doğuyu tanıtmaktı. Kars'tan sonra Ağrı'ya geçtik orada İshak Paşa Sarayı'na gezdik. Sonra buraya geldik. Muradiye Şelalesi muhteşem bir yer. Herkesin gelip görmesini tavsiye ediyoruz. Doğu'yu tanıtmaya çalışıyoruz umarım her kese faydalı oluruz.diye konuştu.

Van-Üniversite Öğrencileri Donan Şelaleye Hayran Kaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van-Üniversite Öğrencileri Donan Şelaleye Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement