Van Valisi'nden 'koronavirüs' denetimi - Son Dakika
Güncel

Van Valisi'nden 'koronavirüs' denetimi

Van Valisi\'nden \'koronavirüs\' denetimi

VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, yurt genelinde yapılan koronavirüs denetimi kapsamında akşam saatlerinde vatandaşların yoğun olarak yaşadığı cadde ve iş yerlerinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

17.09.2020 20:58  Güncelleme: 23:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, yurt genelinde yapılan koronavirüs denetimi kapsamında akşam saatlerinde vatandaşların yoğun olarak yaşadığı cadde ve iş yerlerinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı yapılan denetim kapsamında Van'da da maske ve sosyal mesafe kontrolü yapıldı. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ESOB Başkanı İsa Berge ile Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç ile birlikte koronavirüs denetimi yaptı. İpekyolu ilçesindeki Gölbaşı Caddesi'nde yapılan denetimlerde, işletmeler ve vatandaşlar, maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıldı. Vali Bilmez, ziyaret ettiği esnafları, salgına karşı alınacak önlemler ile Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan 'Hayat Eve Sığar' uygulaması hakkında bilgilendirdi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van Valisi'nden 'koronavirüs' denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ'da alacak verecek meselesi yüzünden kardeşine silahla saldırdı
    18:52 Elazığ'da alacak verecek meselesi yüzünden kardeşine silahla saldırdı

    Elazığ'ın merkeze bağlı yukarı İçme köyünde, alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmada bir kişi, kardeşini silahla vurarak yaraladı. Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı kardeş hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise jandarmaya teslim oldu. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

  • Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    18:52 Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Çanakkale'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılmasına yönelik Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı. Toplantıda, seçim sürecinde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

  • Diyarbakır'da Balık Avı Sırasında Boğulma Tehlikesi Geçiren Şahıs Kurtarıldı
    18:52 Diyarbakır'da Balık Avı Sırasında Boğulma Tehlikesi Geçiren Şahıs Kurtarıldı

    Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde balık avlamak isterken kullandığı serpme ağı boynuna dolanan bir şahıs suya düştü. Şahsın arkadaşları tarafından kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, dün Kocaköy ilçesindeki Ambar Çayı'nda meydana geldi. Askeri K. isimli şahıs, balık tutmak için attığı serpme ağına takılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Şans eseri arkadaşları tarafından çaydan çıkarılan Askeri K., kurtarıldı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • 2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu Kuala Lumpur'da Düzenlendi
    18:49 2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu Kuala Lumpur'da Düzenlendi

    2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da gerçekleştirildi. Forum, Çin ile Malezya arasındaki diplomatik ilişkilerin 50. yıldönümü kutlamalarının bir parçası olarak düzenlendi. Forumun amacı, modern İpek Yolu'nun ve uluslararası bağlantıların rolünün daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve uluslararası bir takipçi kitlesine hitap etmektir. Malezya Başbakan Yardımcısı Fadıllah Yusuf, forumda yaptığı açılış konuşmasında ikili ilişkileri derinleştirme çağrısında bulundu ve Kuşak ve Yol İnisiyatifi'nin Malezya-Çin işbirliğinin merkezinde yer aldığını vurguladı.

  • BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı
    18:49 BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,69 artışla 9.142,40 puandan tamamladı. Mali, hizmetler, sanayi ve teknoloji endeksleri değer kazandı. Altının ons fiyatı 2.233 dolar olarak belirlendi. TCMB'nin dolar efektif kurunda artış yaşandı. Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı ise yükselişle 86,8 dolardan işlem gördü.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:49 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Zorlu, Bilecik Belediyesi'nde Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ile görüştü ve Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti. İYİ Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Göksel Aydın ve diğer adaylara destek isteyen Zorlu, gazetecilere 81 ilde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini söyledi.


Advertisement