Vanlı öğrencilerden Osmaniye'deki depremzede öğrencilere duygusal destek - Son Dakika
Güncel

Vanlı öğrencilerden Osmaniye'deki depremzede öğrencilere duygusal destek

Vanlı öğrencilerden Osmaniye\'deki depremzede öğrencilere duygusal destek

Van merkezdeki Vali Mithat Bey İlköğretim Okulu öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Osmaniye'de, Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine, mektuplar gönderdi. Mektupları okuyan öğrenciler, yaklaşık 4 yıl önce depremi yaşayan Vanlı arkadaşlarına, kendilerini yalnız hissettirmedikleri için teşekkür etti.

27.05.2023 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OSMANİYE'deki depremzede öğrencilere, Vanlı öğrencilerin gönderdiği mektup ve içlerinden çıkan hediyeler, duygulandırdı. Mektupları okuyan öğrenciler, yaklaşık 4 yıl önce depremi yaşayan Vanlı arkadaşlarına, kendilerini yalnız hissettirmedikleri için teşekkür etti.

Van merkezdeki Vali Mithat Bey İlköğretim Okulu öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Osmaniye'de, Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine, mektuplar gönderdi. Vanlı öğrencilerin, afetzede arkadaşlarına destek ve moral vermek için kaleme aldığı mektuplar, öğrencilere ulaştırıldı. Öğretmenlerinin dağıttığı mektupları okuyan öğrenciler, çok duygulandıklarını ve gönderilen hediyelerle de mutlu olduklarını belirterek, Vanlı arkadaşlarına teşekkür etti.

'ÖĞRENCİLERİN MOTİVASYONA İHTİYAÇLARI VARDI'Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu Rehberlik Öğretmeni Derya Kaya, "Yaşanan deprem felaketinin ardından öğrencilerimizin moral ve motivasyona çok ihtiyaçları vardı. Bugün de Vali Mithat Bey İlköğretim Okulu'ndan Van'dan öğrencilerimize mektuplar ve küçük hediyeler geldi. Öğrencilerimizle birlikte mektupları okuduk, çok mutlu olduk ve duygulandık, onlara moral oldu. Van'daki öğrenciler ve Van halkı da yaklaşık 4 yıl önce bir deprem yaşadılar ve bizi daha iyi anladıklarını düşünüyorum. Mektup gönderen öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir depremin ve felaketlerin ülkemizce bir daha yaşanmamasını diliyorum ve herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.'BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI'Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu Müdür Yardımcısı Bilgehan Yıldız ise şöyle konuştu: "Vali Mithat Bey İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin, moral ve motivasyona ihtiyacımız olan şu zor günlerde uzattığı kardeşlik eli bizim için çok anlamlı ve çok özel. Yanımızda olduklarını bilmek bizler için çok güzel bir duygu, teşekkür ediyorum."

Öğrencilerden Zeynep Azra da mektuplar için teşekkür ederek, "Deprem sonrasında bizleri yalnız bırakmadınız. Bizler de sizlerin yanınızda olacağız" derken, diğer öğrenciler de böyle felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni etti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vanlı öğrencilerden Osmaniye'deki depremzede öğrencilere duygusal destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement