"Var Misin Yok Musun Canli Yayınla Fox Ekranlarında Başlıyor!" - Son Dakika
Magazin

"Var Misin Yok Musun Canli Yayınla Fox Ekranlarında Başlıyor!"

"Var Misin Yok Musun Canli Yayınla Fox Ekranlarında Başlıyor!"

Türkiye'nin en sevinlen yarışması "Var mısınYok musun", Asuman Krause'nin sunumuyla FOX ekranlarında yeniden sevenleriyle buluştu.

08.11.2011 11:33  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asuman Krause, FOX Ekranlarına "Varım" dedi!

Asuman Krause'nin sunumuyla canlı yayınla yeniden sevenleriyle buluşacak olan yarışma, bayram boyunca sizleri FOX ekranlarına bağlayacak. İngiltere'nin ardından dünya televizyonlarında ilk defa canlı olarak Türkiye'de yayınlanacak olan "Var mısın Yok musun", haftanın 3 günü (Salı, Çarşamba, Perşembe) reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor.

Hamdi Bey'in Tekliflerine İzleyici Yorumları!

"Var mısın Yok musun"daki diğer yenilik ise; izleyiciler canlı yayın sırasında yarışmayı, sosyal medya hesapları üzerinden de takip edebilecekler. Yarışmayı, Facebook, Twitter ve web sitesi üzerinden canlı yayın ile aynı anda takip edebilecek olan izleyiciler, Hamdi Bey'in teklifleri hakkında yarışmacılara fikirlerini anında iletebilecekler.

İlk Yarışmacı Van'dan!

Milyonların heyecanla beklediği "Var mısın Yok musun"nun ilk bölümünde, Van depremi sırasında, Van'da bulunan 25 yaşındaki Sevda Gökdemir yarışacak. Deprem sırasında neler yaşadığını, deprem sonrasında Van'daki depremzede vatandaşlarımızın durumunu tüm gerçekliği ile canlı yayında paylaşacak olan Sevda Gökdemir, canlı yayında 500.000 TL için yarışacak.

Yarışmaya www.varmisinyokmusun.com.tr web sitesi üzerinden başvuru yapabilir; siz de bu heyecana ortak olabilirsiniz. Bayram boyunca saat 20:30'da, FOX ekranlarında yayımlanacak "Var mısın Yok musun"u kaçırmayın...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Var Misin Yok Musun Canli Yayınla Fox Ekranlarında Başlıyor!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement