Varan'ın Satışı İptal Oldu - Son Dakika
Güncel

Varan'ın Satışı İptal Oldu

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk tarafından Varan'ın satın alınmasına ilişkin yapılan ön protokolün iptal olduğu bildirildi.

14.07.2011 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk tarafından Varan'ın satın alınmasına ilişkin yapılan ön protokolün iptal olduğu bildirildi.

Galip Öztürk'ün danışmanı Sinan Solok, AA'ya yaptığı açıklamada, Varan ile satışa ilişkin ön protokol yapıldığını ve satış konusunda anlaşmaya varıldığını hatırlatarak, normal süreçte ön protokolün protokol haline getirilip, satış işleminin tamamlanması gerektiğini söyledi.

Solok, "Ancak Varan Turizm, ön protokolde yazılı olan şartlara ve hükümlere uymadı. Biz bu arada bütün operasyonel hazırlığımızı, bankalar nezdindeki hazırlığımızı yapmıştık" dedi.

Özellikle marka devri konusunda bir anlaşmazlık yaşandığını ifade eden Solok, anlaşmada şartlara uyulmaması nedeniyle protokolün kendiliğinden mahkemelik duruma geldiğini savundu.

Varan Turizm ile görüştüklerini ve hukuki süreci başlattıklarını belirten Solok, "Biz ön protokoldeki şartlar geçerli olursa sözümüzün arkasındayız. Varan'ı almak istiyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Varan'ın Satışı İptal Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement