VARANK BAKANIMIZ MÜSİLAJ TEMİZLERKEN, İMAMOĞLU ANTEP'TE BAKLAVA AÇIYOR - Son Dakika
Güncel

VARANK BAKANIMIZ MÜSİLAJ TEMİZLERKEN, İMAMOĞLU ANTEP'TE BAKLAVA AÇIYOR

SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

29.06.2021 17:54  Güncelleme: 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Bakan Varank, 'İstanbul'da bir müsilaj problemi ile karşı karşıyayız. İstanbul'un belediye başkanına bakıyoruz. Bizim bakanımız çizmelerini giymiş teknelerden müsilaj temizlerken, İstanbul'un belediye başkanı Antep'e gitmiş baklava açıyor. İşte bunların sorumluluk anlayışı buö dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi ziyaret için geldiği Kırşehir'de Kaman ilçe belediyesini, Kaman Kalehöyük Arkeoloji Müzesi ve Valiliği ziyaret etti. Ahi Külliyesi'ni gezdikten sonra esnafa ziyaret eden Bakan Varank, dondurmacı dükkanına giderek gazetecilere ve vatandaşlara dondurma ikram etti. Varank daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Bakan Varank, 'AK Parti iktidarlarının tek bir amacı var. Ülkemizi muhasır medeniyetlerin üstüne çıkarabilmek ve bunu yapabilmenin yolu da her alanda bağımsızlıktan geçiyor. Ayrıca, Türkiye'nin kendi politikalarını tasarlayıp uygulamasından geçiyor. Bizim 19 yıl boyunca başardığımız en önemli iş bu. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'yi diğer herhangi bir ülkenin uydusu olmaktan çıkarıp, gerçekten bu toprakların, insanların ihtiyacını giderecek şekilde ve medeniyet değerlerimize hizmet edecek şekilde ülkemizi tam bağımsız bir hale getirmek için büyük bir gayret gösteriyoruz. Hamdolsun büyük başarılar da elde ediyoruzö dedi.

'GELECEĞİ DÜŞÜNEREK BAŞARDIK'

Türkiye'nin teknolojide önemli başarılar elde ettiğini belirten Bakan Varank, 'Türkiye'nin teknolojide elde ettiği başarıları artık dünya konuşuyor. Türkiye'nin ürettiği insansız hava araçlarını bütün dünya konuşuyor. Bütün dünya medyasında bizim teknolojik ürünlerimiz haber oluyor. Bunu doğru zamanda, doğru teknolojiye yatırım yaparak ve geleceği düşünerek başardık. Türkiye'de Teknoparkların sayısı sadece iki taneydi. Şu anda Türkiye'nin her tarafında 87 Teknoparkımız mevcut. Türkiye'nin her tarafında üniversitelerimiz var. Burada bilgi üretiliyor. Yüksek katma değer işlere imza atacak alt yapılar kurulmuş oluyorö diye konuştu.

'İSTANBUL'UN BELEDİYE BAŞKANI ANTEP'E GİTMİŞ BAKLAVA AÇIYOR'

Muhalefet partilerini eleştiren Bakan Varank, 'Diğer siyasi partilere baktığımızda onların hizmet diye bir derdi yok. Onların hepsi günü kurtarmanın derdinde oluyor. 'Vatandaşın bir derdi mi varmış Bir sıkıntısı mı varmış' Bunlarla ilgili hiçbir derdi yok. Mesela İzmir yıllardır CHP iktidarı tarafından yönetiliyor. Alt yapı ile ilgili Türkiye'deki en kötü şehirlerden bir tanesi. Deprem oldu, yerel yönetimin hiçbir hareketi, hiçbir aksiyonu olmadı. Biz merkezi hükümet olarak gittik, sorumluluğumuzu yerine getirdik. İşte İstanbul'da bir müsilaj problemi ile karşı karşıyayız. İstanbul'un belediye başkanına bakıyoruz. Bizim bakanımız çizmelerini giymiş teknelerden müsilaj temizlerken, İstanbul'un belediye başkanı Antep'e gitmiş baklava açıyor. İşte bunların sorumluluk anlayışı buö ifadelerini kullandı.

'LİBYA İLE KITA SAHANLIĞI ANLAŞMALARI YAPILIYOR'

Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmelere değinen Bakan Varank şöyle konuştu

'Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Doğu Akdeniz'de torunlarının, vatandaşların ve gelecek nesillerin hakkını arayacak şekilde aramalar yapıyor. Libya ile kıta sahanlığı anlaşmaları yapıyor. Bunları Avrupa Birliği'nin engelleme çalışmalarına rağmen yapıyor. İktidarımızla Türkiye'nin milli uzay programını hazırlıyoruz. Dünyaya örnek olacak şekilde uzay projelerimizi tasarlıyoruz. Muhalefetin ufkumuza yaklaşma imkanı yok.ö

VARANK BAKANIMIZ MÜSİLAJ TEMİZLERKEN, İMAMOĞLU ANTEP\'TE BAKLAVA AÇIYOR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel VARANK BAKANIMIZ MÜSİLAJ TEMİZLERKEN, İMAMOĞLU ANTEP'TE BAKLAVA AÇIYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Microsoft Copilot, ChatGPT'ye Karşı Neden Tercih Edilmeli?
    01:09 Microsoft Copilot, ChatGPT'ye Karşı Neden Tercih Edilmeli?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Popülerlik açısından birbiriyle rekabet eden bu iki araç, bazı konularda avantaj farklılıklarına sahip. İşte bunun için 5 sebep...

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.


Advertisement