Vartaş Elazığspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Vartaş Elazığspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu'nun konuşması Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın'ın konuşması Maçın ardından Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu: "Bundan sonra da durmak yok. Hedefimize ulaşana kadar devam edeceğiz" Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Altın: "Bu takımı ligde tutacağız. Sözümüzü yerine getireceğiz" PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'u 2-1 yenen Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, hedeflerinin play-off etabına kalmak olduğunu söyledi.

07.05.2016 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu'nun konuşması

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın'ın konuşması

Maçın ardından

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

"Bundan sonra da durmak yok. Hedefimize ulaşana kadar devam edeceğiz"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Altın:

"Bu takımı ligde tutacağız. Sözümüzü yerine getireceğiz"

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'u 2-1 yenen Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, hedeflerinin play-off etabına kalmak olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ogün Temizkanoğlu, üç oyuncusunun sakat olması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını ancak istedikleri sonucu aldıklarını belirtti.

Sergiledikleri mücadeleden dolayı oyuncularını kutlayan Temizkanoğlu, "İnanılmaz bir mücadele örneği verdiler. Hepsi çok karakterli futbolcular. Biz bir yola inandık. Bu yola oyuncularım da inanmaya başladı. Bundan sonra da durmak yok. Hedefimize ulaşana kadar devam edeceğiz." diye konuştu.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve hedeflerinin play-off etabına kalmak olduğunu dile getiren Temizkanoğlu, bunu başarmaları halinde kimsenin kendilerini durduramayacağını anlatarak, "Rakip hangi takım olursa olsun, Süper Lig'e biz çıkacağız. Buna inanın. Biz bunu başaracağız." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın, iki takım için de zorlu bir maç olduğunu kaydetti.

Vartaş Elazığspor karşısında puan alamamanın kendilerini üzdüğünü anlatan Altın, şunları söyledi:

"Önümüzde son bir maçımız var. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz artık. Üç puanı almak zorundayız. Beni üzen bir olay var. Bir hafta boyunca çalıştığımız, analiz ettiğimiz rakibimize karşı, özellikle çalıştığımız pozisyondan gol yedik. Futbolun içinde bunlar var. Yine analiz yapacağız ve hataları en aza indireceğiz. Ben şehrime, taraftarıma, yönetimime bir söz verdim. Bu takımı ligde tutacağız. Sözümüzü yerine getireceğiz. İnşallah önümüzdeki hafta oynayacağımız maçta alacağımız 3 puanla, ligde kaldığımızı ilan edeceğiz."

Vartaş Elazığspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Vartaş Elazığspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement