Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çetin'in Mahalle Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çetin'in Mahalle Ziyaretleri

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çetin\'in Mahalle Ziyaretleri

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, yoğun iş temposuna rağmen her ortamda vatandaşların sorunlarını dinleyerek destek oluyor.

14.10.2017 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, yoğun iş temposuna rağmen her ortamda vatandaşların sorunlarını dinleyerek destek oluyor.

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin'in mahalle ziyaretleri devam ediyor. Çetin, ziyaret ettiği Yeni Mahalle sakinleri tarafından sevgi gösterisi ile karşılandı. Özellikle kadınların dertlerinin ve sorunlarının olup olmadığını tespit etmek için mahalle sokaklarında dolaşan Çetin, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek kurum amirlerine gerekli talimatları verdi. İlçede yaşayan herkesin sıkıntılarını, dilek ve temennilerini birebir aracısız dinlemek ve sıkıntılarına mevzuat çerçevesinde çözüm bulmaya çalıştıklarını söyleyen Çetin, "Vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve devletimizden beklentilerini rahatlıkla anlattığını gördük. Bu da ilçemizde yaşayan dar gelirli ailelerin kendilerini daha rahat bir şekilde ifade etmesine vesile oldu. Belediyemizin imkanları ve mevzuatlarımızın ön gördüğü çerçevede ilçemizde yaşayan dar gelirli tüm vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde iş, AŞ ve hizmet isteme imkanına kavuştukları içinde gayet mutlu olduklarını gördük. Artık devletin her zaman kendilerinin yanında olduklarını dile getiriyorlar" dedi.

"Kapılarımız herkese sonuna kadar açık"

Tüm kamu kurum ve kuruluş kapılarının ilçede yaşayan herkese sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Çetin, "İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapıları onlara sonuna kadar açıktır. Belediye başkanlığı makamı olarak vatandaşımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğim günden beri ilçemizin huzuru ve kardeşliği için elimden gelen tüm gayreti gösterdim ve her daim göstermeye de devam edeceğim. İlçemizde huzurunuzu ve refahımızı bozacak hiç kimseye aman vermeyelim. Allah huzurumuzu ve refahımızı daim etsin" şeklinde konuştu.

"Artık rahatlıkla derdimizi anlatabiliyoruz"

Belediye Başkan Vekili Kırlı'ya sokak ortasında sorun ve sıkıntılarını anlatan vatandaşlar ise, "Belediye başkan vekilimizin bu samimi davranışından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Eskiden kimseye derdimizi anlatamıyorduk. Çok şükür artık rahatlıkla derdimizi anlatabiliyoruz. Sağ olsun başkanımız bizlerle yakından ilgileniyor ve çok kısa süre içerisinde yaşadığımız ekonomik sıkıntılarımıza devletimiz imkanları çerçevesine çare buluyorlar" dediler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çetin'in Mahalle Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement