Varyemez" Adlı Oyun Bilecik'te Sahne Aldı - Son Dakika
Yaşam

Varyemez" Adlı Oyun Bilecik'te Sahne Aldı

Varyemez" Adlı Oyun Bilecik\'te Sahne Aldı

13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında bu kez tiyatro severler, "Varyemez" adlı oyun ile buluştu.

21.11.2018 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında bu kez tiyatro severler, "Varyemez" adlı oyun ile buluştu.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyunda, dev kadro tiyatro severlere keyifli anlar yaşattı. Fransız oyun yazarı Moliere'in dünyaca ünlü komedisi cimri piyesi Ahmet Vefik Paşa Türkçe'ye "Azarya" adıyla kazandırdığı oyun, 2018- 2019 tiyatro sezonunda İstanbul kumpanyası bu piyesi "Varyemez" adı ile sahneye taşındı.

Binnur Şerbetçioğlu'nun oyunu Türkçesiyle seyirci ve aktardığı "Varyemez", aynı zamanda oyunun yönetmenliğini üstlenen Usta Oyuncular Tarık Şerbetçioğlu ve Binnur Şerbetçioğlu da yer aldı. Tiyatro severlerin keyifle izlediği oyunda Tarik Şerbetçioğlu, Binnur Şerbetçioğlu, Raşit Çelikezer, Gizem İnceoğlu, Yansi Özçelik, Emre Çataloluk, Burak Akbulut, Ozan Demir, Cem Özoktay, Deniz Nida Şener, Serhan Atak, Ayşegül Verdi, Deniz Noyan ve Özen Erol rol aldı.

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, sahne alan oyunun sonunda oyunculara teşekkür ederek, Bilecik topraklarından yapılan vazolar hediye etti.

Usta Oyuncular Tarık Şerbetçioğlu ve Binnur Şerbetçioğlu ise Bilecik'te oldukları için duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve Milletvekili Selim Yağcı'ya tiyatroya verdikleri katkılar dolayısıyla teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Varyemez' Adlı Oyun Bilecik'te Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement