Vatan İçin Afrin Kardeşliği" Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Vatan İçin Afrin Kardeşliği" Kan Bağışı Kampanyası

Yeşilay Tekirdağ Şubesi ve Türk Kızılay'ı ortaklığında "Yeşilay Haftası" nedeniyle "Vatan için Afrin Kardeşliği" kan bağışı kampanyası düzenlendi.

01.03.2018 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Tekirdağ Şubesi ve Türk Kızılay'ı ortaklığında "Yeşilay Haftası" nedeniyle "Vatan için Afrin Kardeşliği" kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Köprübaşı mevkiinde kurulan stantta Yeşilay şubesi yetkilileri tarafından bilgilendirilen vatandaşlar daha sonra Türk Kızılay'ı kan toplama aracında kurulan sedyelerde kan verdi.

Yeşilay Tekirdağ Şubesi Başkanı Şener Çelikayar, burada yaptığı açıklamada, etkinliği daha anlamlı hale getirmek için Zeytin Dalı Harekatı'na destek için kan bağışında bulunduklarını söyledi.

Çelikayar, kan bağışı kampanyasını Kızılay ile işbirliği içinde gerçekleştirdiklerini aktararak, "Kampanyamızın adı 'Vatan için Afrin Kardeşliği' kan bağışı kampanyasıdır. Yeşilay Haftası'nı bu hafta boyunca yapacağımız etkinliklerin en anlamlısıdır bizim için bugünün önemi de daha iyi ifade ettiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla vatanımızı milletimizi devletimizi bayrağımızı aziz ve ebedi kılmak istiyoruz." dedi.

Vatandaşlarında kan bağışı kampanyasına karşı çok duyarlı olduklarını ifade eden Çelikayar, "Sağlıklı bedenen ve ruhen güçlü nesillere evlatlara ihtiyacımız var. Bu mücadele vatan mücadelesidir. Evlatlarımızı bağımlılıklardan ve kötü tehlikelerden hep beraber korumayı amaç edindik. Kızılay'ın kan bağışı aracı gün boyunca kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlara hizmet için burada olacak. Duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vatan İçin Afrin Kardeşliği' Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement