Vatan Partili Hasan Korkmazcan: Bilal'e Üzülüyorum - Son Dakika
Güncel

Vatan Partili Hasan Korkmazcan: Bilal'e Üzülüyorum

Vatan Partili Hasan Korkmazcan: Bilal\'e Üzülüyorum

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, iktidar partisi yöneticilerinin çocuklarına üzüldüğünü söyledi.

22.03.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, iktidar partisi yöneticilerinin çocuklarına üzüldüğünü söyledi. Korkmazcan, "Bilal adında bir delikanlı var. Okumuş, yazmış, memlekete hizmet edebilecek kadar bilgi sahibi olmuş ama ona ne yaptırılıyor. Haram havuzlardan toplanan paraların sıfırlanmasıyla görevlendiriliyor" dedi.

Erzurum'daki bir düğün salonunda partililerle bir araya gelen Korkmazcan, 27 Mayıs'tan sonra askeri darbeler dönemi dahil medyanın tek ağız, tek merkezden kontrol edildiği hiçbir dönem görülmediğini iddia etti. Korkamazcan, şöyle konuştu:

"Basının özgür olmadığı yerde demokrasiden bahsetmek söz konusu değildir. Şu anda Türkiye'de gerçekten hukukun işlemediği, meclisin sadece oy makinesine dönüştürüldüğü, meclisi PKK'nın idare ettiği, bir terör örgütünün taleplerini onaylamak ve onları hayata geçirmekten başka adeta görevi kalmamış gibi muamele gördüğü bir dönem yaşamadık. 2 yıldan beri Türkiye'deki iktidarın nasıl bir iktidar olduğu ortaya çıktı. Bugünkü iktidar; bir koalisyondur. Koalisyonun öncü gücü 5-6 yıl önce AKP'ydi şimdi bu koalisyonun öncü gücü PKK olmuştur. Türkiye'yi yöneten güç, koalisyon PKK-AKP koalisyonudur. Nevruz bizim Avrasya coğrafyasının ortak bayramıdır. Onu bir terör örgütünün bayramı haline dönüştürdüler. Bir terör ögütü bayram hırsızlığı yaparken siz dünya tarihini değiştirmiş Çanakkale Zaferi'ni 1200 kişilik bir salonda kutlamaya kalkışıyorsunuz."

Yolsuzluk iddialarına da değinen Genel Başkan Yardımcısı Korkmazcan, babalarının yanlışlıkları nedeniyle bazı çocukların bir takım gayri meşru paraların bekçisi yapıldığını öne sürerken şöyle dedi:

"Bilal adında bir delikanlı var. Okumuş, yazmış, memlekete hizmet edebilecek kadar bilgi sahibi olmuş ama ona ne yaptırılıyor haram havuzlardan toplanan paraların sıfırlanmasıyla görevlendiriliyor. 'Beceremedin evladım' diye kız kardeşi de oraya gönderiliyor. Bu çocukları şahsen de tanıyorum, üzülüyorum. Ne hallere düşürüldüler. Bir valimiz vardı, bu bölgelerde çok çalışmış, sonra İçişleri Bakanı oldu. Çocuğuna verdiği istikbal nedir; 7 para kasasıyla, 1 para sayma makinesini yatak odasına doldurmuş. Şu çocuğun haline bakın cehenneme düşmek bundan çok daha kolaydır heralde. Yazık bu çocuklara. 700-800 üst düzey AKP'linin çocuğu imtihansız KPSS'ye girmeden, puan almadan devletin üst görevlerine yerleştirildi. Bu çocuklara da yazık. Bunlar hayatları boyunca tövbe de etseler kolay kolay artık düzgün yola gelemezler."

Hasan Korkmazcan konuşmasının ardından partiye katılanlara rozetlerini taktı. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatan Partili Hasan Korkmazcan: Bilal'e Üzülüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement