Vatan Partisi'nden İyi Parti'nin Klibiyle İlgili Açıklama - Son Dakika
Güncel

Vatan Partisi'nden İyi Parti'nin Klibiyle İlgili Açıklama

Vatan Partisi Beyoğlu Belediye Başkan Adayı ve emekli emniyet müdürü İzzettin Özgibar, İYİ Parti'nin "Herkes için var mı kelepçen?" klibiyle, PKK, FETÖ ve ABD cephesinde yer aldığını iddia etti.

28.03.2019 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi Beyoğlu Belediye Başkan Adayı ve emekli emniyet müdürü İzzettin Özgibar, İYİ Parti'nin "Herkes için var mı kelepçen?" klibiyle, PKK, FETÖ ve ABD cephesinde yer aldığını iddia etti.

Özgibar, Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel ve Vatan Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nuray Kaya ile birlikte partinin İstanbul İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti'nin "Herkes için var mı kelepçen?" klibiyle ilgili konuşan Özgibar, klibin "Amerikanvari" olduğunu ve bu klipte emekçileri ve FETÖ-PKK mensuplarını bir araya getirerek, suçluların övüldüğünü ve halkın polise düşmanlaştırıldığını öne sürdü.

Kliple ilgili suç duyurusunda bulunan Özgibar, şunları söyledi:

"Ve sivil polisler devletine, milletine ve yasalara sadakati bırakarak isyanla ceketlerini çıkartıp (burada ceketler polis üniformasını temsil ediyor) onlara, yani teröristlere katılıyor havası veriliyor. İYİ Parti'nin bu klibiyle PKK ve FETÖ'cü teröristlere karşı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile beraber şehirlerde, dağlarda ve her yerde canla başla mücadele eden emniyet teşkilatımıza hakaret ediliyor, küçük düşürülüyor ve şiddet yanlısı gösteriliyor. Hapishanelerde olan PKK ile FETÖ'cü teröristlere övgü ve umut mesajı veriliyor. Bu klibi yaptıranların, yayınlatanların neye ve kimlere hizmet ettikleri ile niyetleri ortadadır. PKK ve FETÖ'cü teröristler ile Amerikan emperyalizmine hizmet ettikleri ve o cephede oldukları aşikardır."

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel ise İYİ Parti'nin FETÖ ve PKK ile dayanışma içinde olduğunu ileri sürdü.

Yücel, Akşener'in 21 Mart'taki Kocaeli mitinginde "garip gureba hapiste, çaycı çorbacı hapiste, Mehmetçik hapiste" ifadelerini kullandığını belirterek, hapiste olanların Mehmetçik değil, Fethullahçı darbe girişiminde Türk milletine kurşun sıkanlar ve PKK'lılar olduğunu söyledi.

Meral Akşener'in geçmişte Fetullah Gülen'le bağlantısı olduğunu iddia eden Yücel, klibin yayının durdurulması gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vatan Partisi'nden İyi Parti'nin Klibiyle İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement