Vatan Partisi'nden Maaşlarını Alamayan Mağdur İşçilere Destek - Son Dakika
Yerel

Vatan Partisi'nden Maaşlarını Alamayan Mağdur İşçilere Destek

Vatan Partisi\'nden Maaşlarını Alamayan Mağdur İşçilere Destek

İzmir’in Aliağa ilçesindeki faaliyet gösteren Erol Evcil’e ait demir çelik fabrikasında çalışan ve maaşlarını alamayan işçilere bir destekte Vatan Partisi’nden geldi.

03.10.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesindeki faaliyet gösteren Erol Evcil'e ait demir çelik fabrikasında çalışan ve maaşlarını alamayan işçilere bir destekte Vatan Partisi'nden geldi.

Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı üyeleri, Aliağa ilçesindeki Yeni Foça yolu üzerinde faaliyet gösteren Erol Evcil'e ait fabrikada 5 aydır maaşlarını alamadıkları için eylem yaparak direniş çadırı kuran işçilere destek ziyaretinde bulundu. Teşkilat üyelerini ve milletvekili adaylarını coşkuyla karşılayan fabrika işçileri, maaşlarındaki sorunun çözümü için parti teşkilatından destek istedi.

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Rıfat Mutlu, işçilerin yanında olduklarını belirterek, "Bugün burada grevde olan, 5 aydan bu yana maaşlarını alamayan ve bir aydan bu yana fabrikaları kapanan işçiler ile birlikteyiz. Günümüzün gerçek anlamda çalışmaya, işçiye, iş güvenliğine, sosyal güvenliğe verdiği değer belli. Bizlerde bu işçi kardeşlerimize dayanışmaya geldik. Onların hallerini sormaya, onların hallerini öğrenmeye geldik. Gerçek anlamda Vatan Partisi olarak da biz, 'onların sorunlarıyla birlikte ortak çözümü nasıl oluşturabiliriz?' diye konuşmaya geldik" şeklinde konuştu

Ziyarette, İzmir Vatan Partisi İl Başkanı Rıfat Mutlu, başkan yardımcısı Ali Karşılayan ve milletvekili adayları Sefa Köken, Kaan Soydan Kaan, Derya Sak, Hüseyin Erdoğan, Mehmet Tarık Aktuğ, Gülbiz Tekteker, Hülya Özcan, ve Bülent Şahin de yer aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatan Partisi'nden Maaşlarını Alamayan Mağdur İşçilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement