Vatan Sana Kanım Feda" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Vatan Sana Kanım Feda" Kampanyası

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından "Vatan Sana Kanım Feda" adıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.

12.11.2016 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından "Vatan Sana Kanım Feda" adıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı binasında, kan bağışı kampanyasıyla ilgili bilgi veren Manisa Milletvekili Recai Berber, Başbakan Binali Yıldırım tarafından "Vatan Sana Canım Feda" kampanyasının başlatıldığını, bununla birlikte Manisa'da "Vatan Sana Kanım Feda" adıyla kan bağışı etkinliği düzenlediklerini bildirdi.

Berber, "Sadece AK Parti camiası değil, 15 Temmuz gecesi bütün herkesin canını ve kanını bu vatan için nasıl feda etmek için hazır olduğunu bütün dünya gördü. Dolayısıyla bu 15 Temmuz'u asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Dünyaya, Kurtuluş Savaşı'ndaki ecdadın torunları olarak, aynı ruhla, heyecanla, millete, memlekete, demokrasiye, vatana sahip çıktığımızı gösterdik. Bu yolda da güzel bir katkı olarak, il teşkilatımızın başlattığı kan bağışı faaliyetini destekliyoruz." dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise ilde Kızılay Lojistik Merkezi'nin yapımının planlandığını hatırlatarak "Manisa- Turgutlu yolunda 54 dönüm arazi Türk Kızılayı'na tahsis edildi. Kızılay şu an bir proje yapıyor. Bir yandan Kızılay binası, bir yandan da Ege Bölgesi'nin en büyük lojistik merkezi yapılıyor. AFAD için de aynısını yapmıştık. Saruhanlı yolu üzerinde AFAD'a bir lojistik merkezi kurduk. Bu lojistik merkezinin imarla ilgili küçük bir problemi var, onu aşacağız." bilgilerini verdi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan da ülke ve demokrasi adına 15 Temmuz'da canlarını kanlarını feda eden şehitleri anmak için "Vatan sana kanım feda" sloganıyla kan bağışı kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Kızılay Manisa Şubesi Başkanvekili Selman Keresteci ise kampanya için AK Parti il teşkilatına teşekkürlerini iletti.

Kampanya kapsamında milletvekilleri Recai Berber ve Selçuk Özdağ, İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Gençlik Kolları Bölge Koordinatörü Ahmet Fethan Baykoç ve partililer kan bağışında bulundu.

Vatan Sana Kanım Feda" Kampanyası
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vatan Sana Kanım Feda' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement