Vatan Şaşmaz'ın Ailesinden Flaş İddia: Bu Bir Komplo, Tuzağa Düşürüldü - Son Dakika
Güncel

Vatan Şaşmaz'ın Ailesinden Flaş İddia: Bu Bir Komplo, Tuzağa Düşürüldü

Sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesinin ardından konuşan Şaşmaz'ın dayısı Metin Yılmaz, "Bu bir komplo. Vatan tuzağa düşürüldü." dedi.

28.08.2017 12:09  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'taki Conrad Otel'de Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın akrabalarından açıklama geldi. Şaşmaz'ın dayısı Mete Yılmaz, "Bu bir komplo. Tuzağa düşürüldü." dedi.

"BU BİR KOMPLO, TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜ"

İşte Mete Yılmaz'ın açıklamarlı.

"Üzüntülüyüz. Kaybımız çok büyük. Geleceğiz Halit Kıvanç'ını kaybettik. Orhan Boran'ını kaybettik. O yüzden sizden kaçıyoruz. Vatan çok kıymetli, pırlanta gibi çocuktu. Şu mesleği duayen olmak için yapan bir çocuktu. Olacak şey değil. Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. Hayat dolu bir çocuktu. Çok duygusal, iyi niyetli bir çocuktu. İddialarla ilgili çok bir şey söylemiyoruz. Basın bu işi çarpıttı. Yeğeni zaten teyzesi için gerekenleri söyledi. Üzüntümüz ikiye katlanmadı. Ona teşekkür ediyoruz. Bu bir komplo. Tuzağa düşürüldü."

"BU HANIMEFENDİYİ BİLMİYORUM"

Kuzeni Seher Saydam ise "Acımız çok büyük. Hiç beklemediğimiz bir şekilde kötü bir haber aldık. Bu hanımefendiyi bilmiyorum. Haberi dün aldım. Televizyondan duydum." dedi.



























Vatan Şaşmaz\'ın Ailesinden Flaş İddia: Bu Bir Komplo, Tuzağa Düşürüldü

Son Dakika Güncel Vatan Şaşmaz'ın Ailesinden Flaş İddia: Bu Bir Komplo, Tuzağa Düşürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement