Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika
Güncel

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Beşiktaş’ta lüks bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor.

29.08.2017 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta lüks bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor. Taziyeleri kabul eden Şaşmaz'ın annesi ve eşi gözyaşlarını tutamadı.

Beşiktaş'ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor. Güzeltepe Birlik Camii'nde kılınacak cenaze namazı için çok sayıda ünlü isim buraya akın etti. Cami avlusunda ayakta durmakta güçlük çeken Şaşmaz'ın annesi Safiye Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı burada bir sandalyede oturdu. Anne Şaşmaz ve eşi Adalı'nın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Anne Şaşmaz ve Yasemin Adalı daha sonra taziyeleri kabul etti. Cenaze namazı için Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Ferdi Akarnur, Yusuf Adalı, Metin Uca, Melike Öcalan, Yaşar Alptekin, Saruhan Ünel ve Tuğba Özay başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim ve sevenleri camiye akın etti.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vatan Şaşmaz ile birlikte sunuculuk yapan Melike Öcalan, "Bir sürü şey konuşuluyor. Bu olaylardan sonra. Eğer evli ve bebek bekleyen bir adam, ortada bir yerde karşısındaki kişiye laf anlatmaya çalışsaydı karşısındaki kim bilir neler yazılırdı. Tabi koruyacak ailesini. Vatan öyle biri zaten. Şu anda bir can gitmiş. ve bu çok iyi, çalışkan, temiz, efendiliğinden başka hiçbir şeyini görmediğimiz biri. Otel odasında olması bir şey ifade etmiyor. Tabii ki de bir laf anlatacaksa bebeğini ve eşini korumak için ortada bir yerde anlatamazdı" dedi.

"Bu nasıl bir şey aklımız hayalimiz almadı, hala şoktayım"

10 yıldır beraber çalıştıklarını belirten Ferdi Akarnur, "Lafın bittiği yer. Ne diyeyim ki. Candan sevdiğimiz, güler yüzlü, saygılı, efendi biriydi. Bugüne kadar biz 10 yıldır çalışıyoruz, hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey aklımız hayalimiz almadı. Ben diziyi izlerken aldım haberi. Seti aradım onların da haberi yok. Hala şoktayım" diye konuştu.

Yaşar Alptekin ise "Sözün bittiği yer. Sonuçta vadesi dolan her insan vadesi dolduktan sonra burayı terk edecek. Ondan geldik ona gideceğiz. Rabbim geride kalan sevdiklerine sabır ihsan eylesin onda Allah rahmet eylesin. Güzel bir oyuncuydu, güzel kalpli bir insandı Allah rahmet eylesin. Beklenmedik bir vefattı bu" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vatan Şaşmaz Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement