Vatandaş Çamurdan Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Vatandaş Çamurdan Kurtuldu

Vatandaş Çamurdan Kurtuldu

İl genelinde vatandaşların rahatı ve huzuru için çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci'de de bu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

08.01.2018 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde, mahalle sakinlerinin sıklıkla kullandığı, ancak yağışlı havalarda çamurlaşma nedeniyle güçlük yaşadığı yolda düzeltme ve stabilize çalışması yaptı. Çalışmayı gören mahalleliler, sevinçlerini sosyal medya hesaplarından yayınladıkları teşekkürle gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde mahalle sakinlerinin yoğunlukla kullandığı, ancak kış mevsiminde yaşanan çamurlaşma nedeniyle güçlük yaşadığı yolda stabilize düzenleme çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar mahalle sakinlerini sevindirdi. Bazı vatandaşlar, sevinçlerini sosyal medya hesaplarından yayınladıkları teşekkürle gösterdi.

"VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Demirci'de vatandaşların mutluluğu ve yüzünü güldürmek için çalıştıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, Yeşiloba Mahallesi adına Başkan Ergün'e teşekkür etti. Yeşiloba Mahalle Muhtarı Erdoğan Köse de, mahallelerindeki çalışma nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir'e ve Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatandaş Çamurdan Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement