Vatandaş Tarafından Telefonu Kırılan İrfan Değirmenci, Konuyla İlgili Açıklama Yaptı - Son Dakika
Güncel

Vatandaş Tarafından Telefonu Kırılan İrfan Değirmenci, Konuyla İlgili Açıklama Yaptı

Ankara'da belediyenin tanzim satış çadırının önünde çekim yaparken bir vatandaşın müdahalesine maruz kalan İrfan Değirmenci, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

12.02.2019 20:53  Güncelleme: 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da belediyenin tanzim satış çadırının önünde çekim yaparken bir vatandaşın müdahalesine maruz kalan İrfan Değirmenci sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

"KİMSEYİ ZORLA ÇEKMEDİM"

İrfan Değirmenci, Ankara'da açılan "Halk Sebze" çadırı önünde röportaj yapmak isteyince kuyruktakilerin tepkisini çekti. Provokatörlükle suçlanan Değirmenci'nin cep telefonunun kamerası kapatıldı, röportaj yapmasına izin verilmedi. Yaşananların ardından Değirmenci sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kimseyi zorla çekmediğini söyleyen Değirmenci, "Umudum, telefonumu kırmak isteyenlere "ayıptır" diye tepki gösteren kadınlardadır. Tanzim satış kuyruğunda beklemek değil ülkeyi bu hale getirmek, utanmasını bilene utançtır. Kimseyi zorla çekmedim, videonun açıklamalar kısmına yazdım. İşte tüm yaşananlar." dedi.

Vatandaş Tarafından Telefonu Kırılan İrfan Değirmenci, Konuyla İlgili Açıklama Yaptı

NE OLMUŞTU?

Gazeteci İrfan Değirmenci, vatandaşların sırada beklediği bir tanzim satış noktasında, çekim yaparken tepkiyle karşılanmıştı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde, bir kişinin tanzim satış kuyruğunda çekim yapıp vatandaşın düşüncelerini öğrenmeye çalışan Değirmenci'nin kamerasına "Çekme lan!" diyerek vurduğu görülmüştü.

Vatandaş Tarafından Telefonu Kırılan İrfan Değirmenci, Konuyla İlgili Açıklama Yaptı

Son Dakika Güncel Vatandaş Tarafından Telefonu Kırılan İrfan Değirmenci, Konuyla İlgili Açıklama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • kuvva : Irfan Değirmenci yiğit onurlu dürüst bir gazetecidir.Yalakalik yapmak yerine halkın sorunlarını anlatıyor Başarılar sevgili Irfan Degirmenci. 68 30 Yanıtla
  • Fatih: Tup kuyrugu yag kuyrugu dediniz patates sogan kuyruguna muhtac ettiniz oy yok artik yeter 79 9 Yanıtla
  • Deli veli: Zibidi halka devlet daha nasil sahip ciksin. Hortumculara karsi uzun adam ugrasiuor ve yalniz basina. Helal olsun uzun adam. Saticilardan degilsin. Hortumculari cubuk kraker gibi yee kitir kitirr. Digerler catlayin patlayinnnn serefsiz fetocular 15 63 Yanıtla
  • suat genç: bu ve bunun gibileri bir kez olsun şehit evlerinde, cenazelerinde görmediyseniz zaten vatan umurlarında değil . 38 31 Yanıtla
  • Türk: Tayyip Erdoğan ağzıyla kuş tutsa chp zihniyeti ne yaranamaz.. 26 43 Yanıtla
  • İstanbul beyefendisi: Eskiden ekmek karnesini hor görüp bizde olmaz deyip vatandaştan oy isteyen 17 yıllık iktidar daha kötü hale düştü marketlere gidin sahiplerine bakın alayı yandaş kimse bedava konuşmasın battıkça batıyoruz verdiğimiz faizlerle 50 sene sonrasını bile hibe ettik kıskandığımız avrupaya 53 14 Yanıtla
  • Çerkezköy 59..: Bay Kemal.. Trakya CHP..teski suyu pahalı satıyor.kullandıgım su 15 TL gelen fatura 43 TL gerisi vergi atık su vs.. CHP gelirse mazot 1 TL demiştin.. önce kendi belediyen suyu ucuzlatsın.. 11 53 Yanıtla misafir: Nevşehirde belediye tefeci gibi bir gün için 1 liraya 1 lira faiz alıyor. 0 0
  • hüseyin: halk yobaz adam kamuya acık yerde istediği gibi ceker bu kadar basit. 41 22 Yanıtla
  • DOĞRUCU DAVUT: bu ülkede nereye baksan eşek bu ülke adam olmaz ülkede sığırdan koyundan yobazdan maldan başka bişi yokki ver bunlara makarnayı kömürü memleketi satsınlar ulan gevşek adam memleketin halini insanların ne durumda olduğunu çekiyor bir tane sığır makarna kömür kafalı çıkıp adam saldırıyor bunlar vatanseverlikten ne anlar bunlar yandaş gevşekler bunların karnını doyuır ne yaparsan yap bunlar satılıklar zaten bunlarda onur haysiyet olsa idi ülke bu durumda olurmuydu ülke eşekten geçilmez olmuş 39 23 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bakan Özhaseki, Kütahya'da ziyaretlerde bulundu
    17:35 Bakan Özhaseki, Kütahya'da ziyaretlerde bulundu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu ve AK Parti ve MHP teşkilatlarının seçim stantlarını ziyaret etti. Programın sonunda vatandaşlara fidan dağıtan Bakan Özhaseki, Cuma namazını Kütahya Ulu Cami'de kıldıktan sonra Tavşanlı ilçesine doğru yola çıktı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar'da miting düzenledi
    17:34 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar'da miting düzenledi

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Mitinge AK Parti ve MHP ilçe başkanları, milletvekilleri, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı. Büyükkılıç, hizmet ve yatırım dolu 5 yılı geride bıraktıklarını belirterek, vatandaşların hizmetkarı olmak için mücadele ettiklerini vurguladı. AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Cumhur İttifakı'nın başarısına dikkat çekti.

  • Amasya'da Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı
    17:34 Amasya'da Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı

    Amasya'nın Suluova ilçesinde hırsızlık yapan şahıs, 15 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekipleri tarafından Kılıçaslan köyünde yakalanan şüpheli tutuklandı.

  • Aydın'da kaçan şüpheli hafriyat kamyonunun altında yakalandı
    17:34 Aydın'da kaçan şüpheli hafriyat kamyonunun altında yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde polis ekiplerinin 'dur' ikazına uymayarak kaçan şüpheli bir şahıs hafriyat kamyonunun altına saklanmak isterken kıskıvrak yakalandı. Şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda uyuşturucu madde, tabanca, tabanca mermisi ve nakit para ele geçirildiği belirtildi.

  • Van'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Kolisi Dağıtıldı
    17:34 Van'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Kolisi Dağıtıldı

    Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı. Toplanan 32 yardım kolisi evlerine kadar götürülerek ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Öğrenciler, kampanyaya destek veren öğretmen ve velilere teşekkür etti.

  • Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: Çok Sayıda Obje Ele Geçirildi
    17:32 Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: Çok Sayıda Obje Ele Geçirildi

    Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Afyonkarahisar'dan Seyitgazi ilçesine tarihi eserleri satmak için gelen şüpheli şahısların araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada çok sayıda obje ele geçirildi. 2 şahıs hakkında adli işlem uygulandı.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bornova'da Sanayi Siteleriyle Buluştu
    17:32 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bornova'da Sanayi Siteleriyle Buluştu

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bornova'da bulunan sanayi sitelerinin yönetim kurulları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Tugay, sanayi sitelerinin şartlarının iyileştirilmesi ve kentin sağlıklı şekilde planlanması gerektiğini vurguladı.

  • Bursa'da villada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı
    17:31 Bursa'da villada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı

    Bursa'da bir villada çıkan yangında Mustafa Şentürk hayatını kaybederken, Ali Vurgun ağır yaralandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin ateşe verildiği ihtimalini değerlendiriyor. İncelemeler sonucunda villanın bodrum katında yanmış bir ceset bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement