İşçiye "Meclis Yerine Sarayın Önünde Kendini Yak" Diyen Kılıçdaroğlu'na Erdoğan'dan Tepki: Ahlak Fukarası - Son Dakika
Güncel

İşçiye "Meclis Yerine Sarayın Önünde Kendini Yak" Diyen Kılıçdaroğlu'na Erdoğan'dan Tepki: Ahlak Fukarası

Erdoğan, Kendini yakmaya teşebbüs eden işçiye "Meclis yerine sarayın önünde kendini yak." diyen Kılıçdaroğlu'na "Vicdan ve ahlak fukarası." diyerek sert tepki gösterdi.

16.01.2018 12:25  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Meclis'teki grup toplantısında partililere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşa "Gidip kendini sarayın önünde yaksaydın, sarayı da yaksaydın." diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi.

Erdoğan'ın açıklamasının o kısmı:

"VİCDAN VE AHLAK FUKARASI"

Kendini yakmaya teşebbüs eden vatandaşa "Gidip kendini sarayın önünde yaksaydın, sarayı da yaksaydın" diyecek kadar vicdan ve ahlak fukarasıdır.

"BAY KEMAL HAKKINDA DAVALARIMIZI AÇIYORUZ"

Ben ve arkadaşlarım suça teşvikten Bay Kemal hakkında davalarımızı açıyoruz.

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİ GÖREVE GETİREN ZİHNİYET CHP'Yİ ESİR ALMIŞ"

Terör örgütü mensuplarını göreve getiren bir zihniyet CHP'yi esir almıştır. Ülkemize de CHP'ye de yazık. Ana muhalefet partisinin bir avuç marjinal elinde olması demokrasimiz adına ayıptır. Siyaset dertleri çözme işidir. Milletin değerlerine, tarihine kültürüne hakaret etmek siyaset değildir. AK Parti olarak biz hizmet yarışında iddialıyız. İddialı olduğumuz için her seçimden yükselerek çıktır. CHP de nal toplayarak arkamızdan geldi.

CHP'de yaşananlar ülkemizin güney sınırında yaşadığı tehditten bağımsız değildir. Ülkemizi terör koridoruyla kuşatmayı hedef alan projenin CHP eliyle içeride siyaseti kuşatmaktır. Milletimiz Gezi olaylarından beri böyle bir kuşatmaya izin vermeyeceğini göstermiştir.

KILIÇDAROĞLU, İŞÇİYE BÖYLE SESLENMİŞTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir işçiye kendisini maddi sıkıntıdan dolayı ateşe vermek istemesinin sorumlusu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdi ve kendini yakmak isteyen vatandaşa "Meclis yerine sarayın önünde kendini yak" demişti.

İşçiye "Meclis Yerine Sarayın Önünde Kendini Yak" Diyen Kılıçdaroğlu\'na Erdoğan\'dan Tepki: Ahlak Fukarası

Son Dakika Güncel İşçiye 'Meclis Yerine Sarayın Önünde Kendini Yak' Diyen Kılıçdaroğlu'na Erdoğan'dan Tepki: Ahlak Fukarası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement