Vatandaşlar Demokrasi Nöbetini Asker ve Polise Devretti - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlar Demokrasi Nöbetini Asker ve Polise Devretti

Nevşehir'de vatandaşlar, 26 gün süren demokrasi nöbetini asker ve polise devretti. Son gün dağıtılan nöbet aşını asker ve polisler ikram etti.

11.08.2016 05:40  Güncelleme: 08:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz tarihinde başlayan ve 26 gün boyunca devam eden demokrasi nöbeti sona erdi. Vatandaşlar için hazırlanan demokrasi aşını asker ve polis birlikte ikram etti.

NÖBETİ DEVRETTİLER

FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz tarihinde darbe girişiminde bulunulmasının ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Nevşehir'de de demokrasi nöbeti 26 gün boyunca Diriliş meydanında devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün sona erdiği açıklanan demokrasi nöbetini Nevşehir'de vatandaşlar ise asker polise devretti.

Vatandaşlar <a class='keyword-sd' href='/demokrasi/' title='Demokrasi'>Demokrasi</a> Nöbetini Asker ve Polise Devretti

AŞI ASKER VE POLİS DAĞITTI

Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetinin son gününde Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan nöbet aşını asker ve polisler tarafından vatandaşlara ikram edildi. Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetinin 26.günü İstiklal marşının okunmasıyla başlarken program dev ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması ile devam etti.

Vatandaşlar Demokrasi Nöbetini Asker ve Polise Devretti

VATANDAŞLARI SELAMLADILAR

Daha sonra ise Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz nöbete katılan vatandaşları selamladı.

Vatandaşlar Demokrasi Nöbetini Asker ve Polise Devretti

ÖZDEMİR HALKA SESLENDİ

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın konuşmasının ardından ise asker, polis ve vatandaşlar hep birlikte İstiklal marşını okudu. Programa katılan yazar Ferudun Özdemir sahneye çıkarak demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara, "Nöbeti asker ve polislerimize devrediyor muyuz." diye seslendi.

Vatandaşlar Demokrasi Nöbetini Asker ve Polise Devretti

Demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar ise, "26 gündür tutmuş olduğumuz bu kutsal nöbeti asker ve polislerimize devrediyoruz." dediler.

Vatandaşlar Demokrasi Nöbetini Asker ve Polise Devretti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vatandaşlar Demokrasi Nöbetini Asker ve Polise Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement