Vatandaşlar İstedi Panayır Geri Geldi - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlar İstedi Panayır Geri Geldi

Vatandaşlar İstedi Panayır Geri Geldi

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yıllardır süre gelen ancak kumar oyunları ve alkollü ortamların yer alması sebebiyle aile yaşantısını olumsuz etkileyen Kocakonak Panayırı iptal edilmişti.

28.08.2017 15:00  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Ağustos – 4 Eylül Sındırgı'da Panayır Zamanı

Ancak vatandaşların talebi üzerine Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Sındırgı Kocakonak Panayırı'nın revize edilerek hayata geçirilmesi konusunda talimat verdi. Sındırgı Belediyesi ekipleri ise vakit kaybetmeden çalışmalarını gerçekleştirdi. Panayır alanı içerisinde yer alan alkollü ortamlar ve kumar oyunları kaldırılarak vatandaşların ailece keyifli zaman geçirebilecekleri nezih bir ortam için program hazırlandı.

Lunapark, oyun grupları, penaltı, kasnak ve konserler ile 7 güç sürecek Kocakonak Panayırı 29 Ağustos 2017 tarihinde kapılarını açacak. Dışarıdan ilçeye gelen ve bayram sebebi ile memleketlerine gelen vatandaşların da faydalanabilmeleri adına panayır Kurban Bayramı'nın son gününe kadar devam edecek. Panayır süresi boyunca Lunapark ve eğlence grupları ile standalar açık kalacak. 3 ve 4 Eylül 'de düzenlenecek konserler ile Panayır'ın kapanışı gerçekleştirilecek. 3 Eylül Pazar günü 21.30 'da Ümmiye ve Kirpi Bülent, 4 Eylül Pazartesi günü 21.30'da yörük kızı Fatoş Kadıoğlu sevenleri ile buluşacak.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş"Vatandaşlarımızın taleplerini her alanda değerlendiriyoruz. Aile yaşantısında zararı olan kısımları çıkarıp revize edilen bir program ile keyifli bir Panayır sizleri bekliyor. Bayram süresince devam edecek panayır ile kimi vatandaşlarımız eski hatıralarını canlandıracak. Tüm halkımızı bekliyoruz. "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatandaşlar İstedi Panayır Geri Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement