Evine Gittiği Kadına Cinsel Organını Gösteren Kargo Görevlisi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Evine Gittiği Kadına Cinsel Organını Gösteren Kargo Görevlisi Yakalandı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir kargo dağıtım şirketinde kurye olarak çalışan şahıs, kargo teslimatı için gittiği bir evde kapıyı açan kadına cinsel organını gösterdi. Şoka giren kadının ifadeleri doğrultusunda inceleme başlatıldı.

09.08.2018 13:07  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir kargo dağıtım şirketinde kurye olarak çalışan şahıs, kargo teslimatı için gittiği bir evde kapıyı açan vatandaşa cinsel organını gösterdi. Vatandaşın şikayeti üzerine yakalanan şahıs, adliyeye sevk edildi.

VATANDAŞ KARGOYU KİME GETİRDİĞİNİ SORDU

Olay, Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Piyalepaşa Mahallesi Meriç Caddesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kargo dağıtım şirketinde kurye olarak çalıştığı öğrenilen 19 yaşındaki T.D. isimli şahıs, kargosunu teslim etmek için gittiği evde kapıyı açan kadına cinsel organını gösterdi. Kapıyı açan vatandaşın kargoyu kime getirdiğini sorması üzerine şahısın pantolonunu indirerek cinsel organını göstermesi sonrasında şoka giren kadın, durumu polis ekiplerine bildirdi.

OLAY SONRASI İNCELEME BAŞLATILDI

Yaşanan olay sonrasında olay yerine giden Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şoka giren kadının ifadeleri doğrultusunda inceleme başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kimliğini tespit ettikleri 19 yaşındaki T.D. adlı şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Şehit Bayram Özdere Polis Merkezi Amirliğinde sorgusu yapılan T.D. adlı şahsın daha önce de başka bir kadını aynı şekilde taciz ettiği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıs, Gölcük Adliyesine sevk edildi.

Evine Gittiği Kadına Cinsel Organını Gösteren Kargo Görevlisi Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evine Gittiği Kadına Cinsel Organını Gösteren Kargo Görevlisi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • Mike: Acaba hangi kargo ona göre dikkat edelim bizede göstermesinler 26 64 Yanıtla
  • SON ASKER: annesine biri öle yapsa kudurur ama o başka kadın ya tabi ne gerek var empatiye, di mi 12 55 Yanıtla
  • Genseriko: Yiğidin malı meydanda olur 36 3 Yanıtla
  • STATUES: 19 yaşındaki çocuktan ne bekliyon ergen daha güneş beynine vurduysa :) 32 5 Yanıtla
  • ACILIVATANTAŞ: BELLİKİ KARGOCU ÇOK FİLİM BAKMIŞ YALNIŞ ADRESE GİTMİŞ BELLİ ORASI BURASI FİLİM SETİ DEYİL SAPIK HERİF HEMEN ONUN PİPİSİNİ KESECEN VERCEN AĞZINI AHA İŞTE BU GÜÇLÜ DEVLET DİCEZ HEP BERABER NERDE BİZDE O KUDRET 27 3 Yanıtla
  • Adiyamanli : Adam turkceyi vucut diliyle konusmus kargoyu getirdigi adres dogruysa kadin soruyor kime getirdin sokakta konusulan turkcenin vucut dili 14 12 Yanıtla
  • ksy: ulkenin hali 22 1 Yanıtla Bu da Vatandaşın hali: Doların hali ne olacak 19 11
  • Maras otu at adam ol : Normal yani 3 16 Yanıtla
  • Paris li Ahmet : Ya arkadaşlar acaba kadın doğru mu diyor 15 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement