Vatandaşlar bekçilerin gece devriyelerinden memnun - Son Dakika
3. Sayfa

Vatandaşlar bekçilerin gece devriyelerinden memnun

Vatandaşlar bekçilerin gece devriyelerinden memnun Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde vatandaşlar gece devriyelerini artıran mahalle ve çarşı bekçilerinin uygulamalarından memnun olduklarını ifade ettiler.

27.12.2022 12:43  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatandaşlar bekçilerin gece devriyelerinden memnun

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde vatandaşlar gece devriyelerini artıran mahalle ve çarşı bekçilerinin uygulamalarından memnun olduklarını ifade ettiler.

Sultandağı ilçesinde mahalle ve çarşı bekçileri suçun önlenmesine yönelik gece gerçekleştirdikleri denetimlerdi arttırdı. Sultandağı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan mahalle ve çarşı bekçileri gecelerin huzur ve güven unsuru çarşı ve mahalle bekçileri meydana gelebilecek en ufak bir olaya karşı bile etkin ve caydırıcı rol üstleniyor. Bekçiler sokaklarda otomobilleri, camileri, okulları, apartmanları, kabristanlıkları, parkları ve hemen hemen her yeri devriye gezip kontrol altında tutarak halkın geceleri huzur ve güvende geçirmesini sağlıyor.

Gece denetimlerinden memnun olduklarını ifade eden Sultandağı ilçesi sakinlerinden İbrahim Taşköprü, mahalle ve çarşı bekçilerinin polislerle birlikte yaptıkları devriyeleri desteklediklerini kaydederek, huzur ve güvenliği sağladıkları için kendilerine teşekkür etti.

Vatandaşlar bekçilerin gece devriyelerinden memnun
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Vatandaşlar bekçilerin gece devriyelerinden memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement