Vatandaşların Kar Keyfi - Son Dakika
Genel

Vatandaşların Kar Keyfi

Vatandaşların kar keyfiMUĞLA - Ülkenin değişik bölgelerinde kar esareti yaşanırken Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde gerçekleşen kar yağışı yediden yetmişe herkesi keyiflendirdi.

14.01.2018 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatandaşların kar keyfi

MUĞLA - Ülkenin değişik bölgelerinde kar esareti yaşanırken Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde gerçekleşen kar yağışı yediden yetmişe herkesi keyiflendirdi. Seydikemer İlçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan karın keyfini kimleri çocuklarıyla kartopu oynayarak kimileri ise kar üstünde mangal yaparak çıkardı.

Hafta sonu tatilini fırsat bilen Fethiye ve Seydikemerliler, bin 300 rakımlı Karabel mevkisinde karda keyfili dakikalar yaşadılar. Kar oynamaya gelen bazı vatandaşlar çocukları ile kar oynarken bazıları da, kar üzerinde mangal yaptı.

Ailesiyle karda mangal yapmaya gelen Şenol Kabasarı, "Yüksek kesimlere kar yağdığını bir arkadaşından duydum. Kızım karı çok sever. Bu nedenle ailece karda eğlenmeye geldik. Bu sene fazla kar yağmadı. Daha yüksek kesimlere yağıyor. Buraya da ilk kez yağdı. Biz de hafta sonu tatilini fırsat bilip karın keyfini yaşamaya geldik. Oldukça keyifli bir gün yaşıyoruz" diye konuştu.

14 yaşındaki Bensu Çatalcam ise kar oynamak için ailesiyle Karabel'e geldiklerini belirterek "Daha önce birkaç kez kar gördüm. Karda oynamayı çok seviyorum. Bugün karlar arasında mutlu bir gün geçirdik" diyerek karın tadını çıkardıklarını söyledi.

Vatandaşların Kar Keyfi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Vatandaşların Kar Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement