Vatandaştan Tozdan Kurtuldu Teşekkür Kliple Geldi - Son Dakika
Güncel

Vatandaştan Tozdan Kurtuldu Teşekkür Kliple Geldi

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere ile Çavuşoğlu mahallelerini birbirine bağlayan 5 kilometrelik yolda yaptığı asfalt çalışması, vatandaşta memnuniyet yarattı.

14.08.2017 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koldere sakinleri, hazırladıkları video kliple Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Koldere halkını çileden kurtardı. Özellikle üzüm zamanı işkenceye dönüşen koldere Çavuşoğlu arasındaki 5 kilometrelik yol ihalelere yapılan itirazlar nedeniyle yapımı geciktiriliyordu. Büyükşehir belediyesi koldere halkını mağdur etmemek adına yolu kendi imkanlarıyla bir hafta içerisinde yaptı. Koldere sakinleriyse teşekkürlerini hazırladıkları klip ve yaptıkları yorumlarla sosyal medya üzerinden iletti.

Büyükşehir Sözünü Tuttu

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi ile Çavuşoğlu mahallesini birbirine bağlayan 5 kilometrelik yol çevre halkına büyük zorluklar çektiriyordu. Geçtiğimiz hafta yolu inceleyen Büyükşehir heyeti yolun Belediyenin imkanlarıyla bir hafta içerisinde bitirileceğinin sözünü vermişti. Büyükşehir Belediyesi sözünü tuttu ve hem tarlalara zarar veren hem de kazalara neden olan bu yolu kısa sürede bitirerek Koldere halkına hediye etti.

Klipli Teşekkür

İhalelere yapılan itiraz nedeniyle geciken yol yapımının Büyükşehir Belediyesinin kendi imkanlarıyla tamamlamasının ardından başta koldere vatandaşları olmak üzere yolu kullanan çevre halkı da rahat bir nefes aldı. Koldere halkı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Teşekkürlerini hazırladıkları kliple iletti. Sosyal medya üzerinden kurdukları Koldere Sevenler Grubunda klibi paylaşan Koldere sakinleri, yaptıkları yorumlarda da Başta Başkan Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatandaştan Tozdan Kurtuldu Teşekkür Kliple Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement