Vatmandan Kılıçdaroğlu Selfiesi - Son Dakika
Güncel

Vatmandan Kılıçdaroğlu Selfiesi

Vatmandan Kılıçdaroğlu Selfiesi

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da servis bekleyen işçi, taksici ve kamyoncularla sohbet etti.

29.01.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da servis bekleyen işçi, taksici ve kamyoncularla sohbet etti. 3 çocuklu bir inşaat işçisinin evine konuk olan Kılıçdaroğlu, Bursaray ile seyahat etti ve vatmanla selfie çektirdi.

Bursa'ya dün gece gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 05.30'da kaldığı otelden Genel Sekreter Gürsel Tekin ve partililerle birlikte merkez Yıldırım İlçesi'ndeki Tayyareci Mehmet Ali Bey Caddesi'ne geldi. Burada servis bekleyen ve çay ocağında oturan işçilerle sohbet eden Kılıçdaroğlu, bir çorbacıya da girerek, kahvaltı yapanlarla selamlaştı.

Yaya olarak taksi durağına geçen Kılıçdaroğlu, şoförlerin dertlerini dinledi. Kent içi ulaşımda kullanılan Bursaray'a Arabayağı durağından binen Kılıçdaroğlu, burada bulunanlarla sohbet etti. Hacıvat Mahallesi'nde inen Kılıçdaoğlu, burada karşılaştığı CHP'lilerle sohbet etti. Bursaray vatmanı da Kılıçdaroğlu ile selfie çektirdi.

Tekrar aracına binen Kılıçdaroğlu, Hacıvat Mahallesi'nde 341'nci Sokak'ta üç çocuk babası inşaat işçisi Mehmet Yücedağ'ın evinde kahvaltı yaptı.

Dışarıya çıkınca aile ve vatandaşlarla fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, burada da Bursalıların şikayetlerini dinledi. Mahalleli, elektrik, su sıkıntısı çektiklerini ve asayiş konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

Buradan Ankara yolu üzerindeki kamyon garajına geçen Kılıçdaroğlu, kamyoncuların beklediği kahvede boğaca yiyip çay içti. HGS cezaları ve işsizlikten şikayet eden kamyoncular, "3 günden beri yatıyoruz. Bir aracımız kaldı vergimizi peşin ödüyoruz. Arkamızdan bir de HGS cezası yolluyorlar" diye konuştu.

Kamyoncuları dinleyen Kılıçdaroğlu da, siyasetçi olarak görevlerinin sorunları dile getirmek olduğunu belirterek, "Bu kadar dert sahibi olduğunuzu bilmiyordum. 2 yıl önce yine Gebze'de kamyoncuları ziyaret etmiştim. Dinlediğim dertler katlanarak artmış. Dünyada petrol fiyatları yüzde 60 düşmesine rağmen Türkiye'de mazot yerinde sayıyor" dedi.

Siyasetin zenginleşme aracı olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Siyasete giren herkes köşeyi döndü. Çocukları döndü, yengeleri döndü, bütün akrabaları döndü. 17-25 Aralık soruşturmalarında bakan çocuklarının evlerinden kasalar çıkıyor. Paralar çıkıyor. Belgesi var delili var. Örtbas edilip kapatılıyor" diye konuştu.

Kamyoncularla fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Yeşil Vergi Dairesi Otosansit Şubesi binasına girerek, çalışanlara "Meslektaşlarım kolay gelsin" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Bursa'daki gezisi gün boyu sürecek ve Akademik odalar ve sivil toplum temsilcileriyle de bir araya gelecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatmandan Kılıçdaroğlu Selfiesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İngiliz turist Marmaris'te kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
    17:21 İngiliz turist Marmaris'te kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

    Muğla'nın Marmaris ilçesine tatile gelen İngiliz turist Denis Crawley, koyları gezmek için katıldığı tekne turunda denize atladıktan sonra kalp krizi geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Crawley, hastaneye kaldırılarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kütahya'da Macar Çağdaş Sanatı Sergisi Açıldı
    17:20 Kütahya'da Macar Çağdaş Sanatı Sergisi Açıldı

    Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 'Sınırların Ötesinde Macar Çağdaş Sanatına Bir Yolculuk' adlı sergi, Türkiye-Macaristan Kültür Yılı kapsamında açıldı. Sergide, Macaristan'ın önde gelen 5 sanatçısına ait 33 eser yer alıyor. Açılışta konuşan Kütahya Valisi Musa Işın, Türk ve Macar halkını kardeş olarak gördüklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ise sanatın evrensel bir dil olduğunu vurgulayarak, serginin bilim, teknoloji ve matematikle iç içe olduğunu ifade etti.

  • Uşak'ta Otobüste Uyuşturucu Bulundu, 2 Kilo 670 Gram Skunk Ele Geçirildi
    17:20 Uşak'ta Otobüste Uyuşturucu Bulundu, 2 Kilo 670 Gram Skunk Ele Geçirildi

    Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüste uyuşturucu madde bulunduğu ihbarını değerlendirerek polis uygulama noktasında durdurdu. Yapılan aramada otobüsün bagaj kısmında bulunan peynir bidonları içeresinde gizlenmiş 2 kilo 670 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyi otobüsle gönderdiği öğrenilen S.Ş. ise ekiplerce yakalayarak gözaltına alındı.

  • Amasya'da Telli Turna Çifti Yine Yuva Yaptı
    17:19 Amasya'da Telli Turna Çifti Yine Yuva Yaptı

    Amasya'da son 2 yıldır görüntülenen telli turna çifti, bu sene de aynı yere gelerek yuva yaptı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Yedikır Baraj Gölü'nde bulunan nesli tükenme tehlikesi altındaki telli turnaların yeni yaptıkları yuvada çift ve yumurtaları gözlem altına alındı. Türkiye Üreyen Kuş Atlası'nda telli turnanın Türkiye'de üreyen nüfusunun kalmadığı belirtilmişti.

  • Gümüşhacıköy TSO Başkanı Ali Koca, Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir'i ziyaret etti
    17:19 Gümüşhacıköy TSO Başkanı Ali Koca, Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir'i ziyaret etti

    Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Koca, Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Koca, Demir'e yeni görevinde başarılar dileyerek, ilçenin gelişmesi ve kalkınması için iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Demir ise ticaret odası ile iş birliğine her zaman açık olduklarını vurgulayarak, Hamamözü ilçesini kalkındırmak için birlikte çalışacaklarını ifade etti. Ziyaretin ardından Koca ve Demir, Hamamözü'nde bulunan bazı işletmelere ziyarette bulunarak, esnafla sohbet etti.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi
    17:19 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz olarak açıkladığı seçimli genel kurul toplantısının öne çekilmesi gerektiğini belirtti. Özbek, Kulüpler Birliği'nin başlattığı imza kampanyasına ise artık gerek kalmadığını ifade etti. Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ikna etmeye çalıştığını ve uzlaşmanın sonuç vereceğini düşündüğünü söyledi.


Advertisement