Vay Kaynanam Vay Filmi - Son Dakika
Güncel

Vay Kaynanam Vay Filmi

Vay Kaynanam Vay Filmi

Vay Kaynanam Vay filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Vay Kaynanam Vay filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayınvalideler... Kayınpederler...

Dostlar mı? Düşman mı? Aileyi mi geliştirirler yoksa düşmanlığı mı? Hayatınız boyunca sizin iyiliğinizi düşünen insanlar mı yoksa hayatı zehir eden düşmanlar mı? Sevdikleriniz mi, başbelalarınız mı? Şimdi anladınız değil mi? Bu dünyanın her yerinde yaşanan birbirini seven iki insanın en büyük kabusu haline gelen katlanması çok güç tüm “Canavar kayınvalidelere” ithafımızdır.

Monster In Law bir New Line Cinema yapımı, yönetmeni ise Robert Luketic... Başrollerini Jennifer Lopez, Jane Fonda, Michael Vartan ve Wanda Skyes’ın paylaşıyorlar.

Uzun yıllar boyunca Bay Doğru’yu arayan Charlotte ‘Charlie’ Cantilini (Lopez) sonunda hayallerinin erkeğine rastladığını düşünmektedir. Kevin Fields (Vartan) gerçekten mükemmel bir erkektir... Ta ki annesi Viola (Fonda) ile tanışıncaya dek... Viola bütün genç kadınların korkulu rüyası olabilecek bir kayınvalide adayıdır... Ulusal bir TV kanalındaki işini henüz kaybetmiştir ve elindeki tek varlığı olan oğlunu da tıpkı işi gibi kaybedeceğini düşünmektedir. Viola kendisi ve oğlu için tehlike oluşturduğunu düşündüğü gelin adayına dünyanın görüp görebileceği en kötü kayınvalide olmayı kafasına koymuştur. Viola’nın uzun yıllardır asistanlığını yapan Ruby (Sykes) bu delice işte yine ona yardımcı olacaktır. Charlie bu konuda savaşmaya karar verir fakat hiçbir savaş iki kadın arasındaki savaş kadar yırtıcı ve korkunç olamaz...

filmin yönetmenliğini Robert Luketic (Legally Blonde), yapımcılığını ise Paula Weinstein, Chris Bender ve JC Spink üstleniyorlar. filmin senaryosu Anya Kochoff’a ait.

Yapım ekibinde Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Russell Carpenter, ASC, kurgu üstadı Scott Hill ve Kevin Tent, ACE, kostüm tasarımcı Kym Barrett, yapım tasarımcı Missy Stewart gibi isimler var.

Yönetmen: Robert Luketic

Senaryo: Anya Kochoff

Oyuncular: Adam Scott, Wanda Sykes, Michael Vartan, Jane Fonda, Jennifer Lopez

Filmin Türü: Komedi, Romantik,

Orijinal Adı: Monster-in-Law

Yapımcı Firma: Avery Pix

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 102 dk.

Resmi Sitesi: http://www.monsterinlaw.com/

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 03.06.2005

Son Dakika Güncel Vay Kaynanam Vay Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement