Vedaş, Aydınlatma Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Vedaş, Aydınlatma Çalışmalarına Devam Ediyor

Vedaş, Aydınlatma Çalışmalarına Devam Ediyor

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından Van-Erciş karayolunda refüj aydınlatma çalışması yapıldı.

20.03.2019 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından Van- Erciş karayolunda refüj aydınlatma çalışması yapıldı.

VEDAŞ Van İl Müdürlüğüne bağlı aydınlatma ekipleri tarafından yapılan çalışma ile Cezaevi mevkiinden Erciş yönüne yaklaşık 17 kilometrelik refüjde aydınlatma direği dikildi. 580 adet galvanizli aydınlatma direğinin kullanıldığı çalışma, yaklaşık 2 milyon TL'ye mal oldu. Daha öncesinde bölünmüş karayolu olmadığı için aydınlatma çalışması yapamadıklarını ifade eden VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram; "Şehrin kuzey girişinde karayolları tarafından refüj yapım çalışması tamamlandıktan sonra bizim ekiplerimiz de aydınlatma çalışmalarına başladı. Van-Erciş karayolunda aydınlatmaya uygun bölümlerde yaklaşık 17 kilometre aydınlatma çalışmasını tamamladık. Yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olan refüj aydınlatma çalışması ile birlikte Van'ımızın kuzey girişi ışıl ışıl hale geldi. Refüjleri tamamlanan mücavir alanlardaki aydınlatma tesisi çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

"2018 yılında sokak aydınlatması için 4 milyon TL yatırım yapıldı"

Şehir merkezi ve kırsal bölgelerde de aydınlatma çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Özbayram; "Merkez ve kırsal bölgelerdeki aydınlatma çalışmalarımız için özel ekip kurduk. Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde aydınlatma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 2018 yılı yatırımlarımız kapsamında bin 18 adet galvanizli aydınlatma direğinin montajını yaparak toplam 34 kilometre aydınlatma çalışması gerçekleştirdik. 2018 yılında aydınlatma çalışmalarına 4 milyon TL harcama yaptık" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vedaş, Aydınlatma Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement