Vedat Muriç üst üste 6 maçtır gol atıyor - Son Dakika
Spor

Vedat Muriç üst üste 6 maçtır gol atıyor

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç geçen hafta Gazişehir Gaziantep'ten sonra dün de Medipol Başakşehir ağlarını sarstı. Geçen sezonun 31. haftasından bu yana her hafta gol sevinci yaşayan Muriç, gol serisini de 6 maça çıkardı.

25.08.2019 13:42  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon gol krallığı yarışını Çaykur Rizespor forması altında attığı 17 golle ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin yeni forveti Vedat Muriqi, sezona iyi başladı. Ligin ilk haftasında Gazişehir Gaziantep filelerini sarsan Muriqi dün de Başakşehir deplasmanında gol sevinci yaşadı. 2018-2019 sezonunun 31. haftasında Rizespor formasıyla başladığı gol serisine Fener formasıyla da devam eden 25 yaşındaki oyuncu, seriyi 6 haftaya çıkardı.

İşte Kosovalı futbolcunun gol serisi:

2018-2019 sezonu

31. hafta Ankaragücü (1)

32. hafta Galatasaray (1)

33. hafta Alanyaspor (1)

34. hafta Trabzonspor (1)

2019-2020 sezonu

1. hafta Gazişehir Gaziantep (1)

2. hafta Medipol Başakşehir (1)

Vedat Muriç üst üste 6 maçtır gol atıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vedat Muriç üst üste 6 maçtır gol atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Gsli: Bizim yöneticiler de izledikçe kafasını duvarlara vursun. Beceriksiz salak hepsi. Bu arada bize gelmedi ya inşallah sakatlanır. 2 17 Yanıtla Galatasaray UAs: Sen Gsli olamazsın veya iyi takip etmiyorsun.. 0 0 kemal: bir futbolcu icin inşallah sakat olur diye dua eden bir insanın ruh halinden ve aklından suphe duyarım.. neden boyle olduk neden insani değerlerimizi birbir kaybediyoruz.. ne oluyor bize.. 0 0
  • Maşallah: Nazar değmesin... 14 3 Yanıtla
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement