Vefa Küçük: "1 Kişiye 1 Kez Kötü Söz Söylenir" - Son Dakika
Spor

Vefa Küçük: "1 Kişiye 1 Kez Kötü Söz Söylenir"

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı sırasında konuşmak için kürsüye gelen Ufuk Aydın’a Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük cevap verdi.

28.07.2018 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı sırasında konuşmak için kürsüye gelen Ufuk Aydın'a Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük cevap verdi. Küçük, "1 kişiye 1 kez kötü söz söylenir. Ama siz her seferinde gelip bunu yapıyorsunuz. Size hiç yakıştıramadım" dedi.

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı'nda üyelerden Ufuk Aydın'ın konuşması tepki çekti. Nisan ayında yapılan Divan Başkanlığı seçiminde Vefa Küçük'e karşı aday olduğunu hatırlatan Aydın, "O günkü seçim şartlarıyla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum, o günkü ortamı anlatmak istemiyorum" dedi. Vefa Küçük'e karşı eleştirilerini sürdüren Ufuk Aydın, "Siz kulüpte görev yaptığınız sürede bu borcun 621 milyon Euro'ya yükseldiğini görmediniz mi? Neden müdahale etmediniz" diye sordu.

"Size hiç yakıştıramadım"

Kulüpte 6 sene bağımsız üyelik yaptığını söyleyen Vefa Küçük, "Görev sürem dolunca ayrıldım. Biz gerekli hususları raporlamak için oradaydık ve çeşitli zamanlarda Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yazılı olarak raporlarımızı verdik. Benim Divan Kurulu Başkanı olarak bilanço ve faaliyet raporlarına karşı sessiz kalmak zorundayım. Benim tarafsızlığım tescillidir. Ama bir kişiye 1 kez kötü söz söylenir. Ama her seferinde siz gelip bunu yapıyorsunuz Ufuk Aydın. Hiç yakıştıramadım size" dedi. Kendisinin bağımsız olduğunu da sözlerine ekleyen Küçük, "Benim bağımsızlığım, kongrede 21 bin arkadaşım tarafından tescillenmiştir" diyerek tepkisini dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vefa Küçük: '1 Kişiye 1 Kez Kötü Söz Söylenir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement