Vekil ve Başkan Adayı, Çağsu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vekil ve Başkan Adayı, Çağsu'yu Ziyaret Etti

Vekil ve Başkan Adayı, Çağsu\'yu Ziyaret Etti

CHP Bolu Belediye Başkanı Adayı olan Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve Milletvekili Tanju Özcan, Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'e nezaket ziyaretinde bulundular.

26.10.2013 20:47  Güncelleme: 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkanı Adayı olan Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve Milletvekili Tanju Özcan, Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'e nezaket ziyaretinde bulundular. Mısırlıoğlu ziyareti sonrasında başkanlık adaylığı çalışmalarını anlatarak çok yakında kamuoyu ile projelerimi paylaşacağım dedi. Biz yaklaşık olarak adaylığımız resmileştiğinden bu tarafa 15 günlük bir süreç geçirdik biliyorsunuz bir Kurban Bayramı süreci yaşadık elimizden geldiğince tüm resmi Bayram ve parti bayramlaşmalarına katıldık dün itibari ile de kahve toplantıları ile çalışmalarımızı hızlandırdık ama ben özellikle ev toplantılarına devam ediyorum gündüz ve akşam vakitlerinde kadın günlerine katılıyorum kadınlarla ilgili olan organizasyonlarla ağırlıklı olarak bulunuyorum ve akşam ev toplantıları ile biz seçmenle birebir bir araya geliyoruz amacımız tamamı ile şu seçmenimiz Bolu'da yaşayan,Bolu'da hayatını idam ettiren hizmetlerden yararlanan ve ya yararlanamayan seçmenimiz biz bu anlamda şehrin sıkıntıları ile konuları kendilerine aktarıyoruz düşündüğümüz projeleri kendilerine aktarıyoruz ama onlarında fikirlerini alıyoruz ve o fikirlerin hepsini not ediyoruz fikirler doğrultusunda da yeni projeler geliştiriyoruz, oluşturuyoruz sosyal anlamda özellikle öğle ilginç fikirler çıkıyor ki ben gerçekten Bolu halkının duyarlı olduğunu bu yaptığım ev toplantılarında bir kez daha şahit oldum be bunlara hızlı bir şekilde devam edeceğim amacım öncelikle bu insanlarla birebir görüşmenin çok olumlu ve etkili olduğunu biliyorum dedi.

Projelerimiz şu an hazırlanıyor teknik projelerimiz özellikle Bolu'nun vizyonu açısından çok önemli projelerle çıkacağız seçmenin karşısına hazırlıklarını yapıyoruz yaklaşık 40 kişilik bir ekip şu an çalışıyor ve yakın bir süreçte de sonlayacağız ve sizlerle de gerek kamuoyu gerek Bolu halkıyla da tüm projelerimizi paylaşacağız. Bu dönem seçimde çok iddialı olduğumuzu başından beri söylüyoruz. Bizler aday olmak değildi amacımız Bolu'nun yeni belediye başkanı olmaktı. Bu noktada adımlarımızı iyi bir şekilde atıyoruz. 30 Mart'ta Bolu'da bir değişim olacağını net bir şekilde görüyoruz. Bolu halkının da bize inanması en büyük dileğimiz. Şimdi biz kendi partimizle ilgili siyasetimize bakıyoruz. Bana göre diğer rakip siyasi partilerin adayı kim olduğu bizi bağlamıyor. Bize göre adayın kim olduğu değil projelerde bizle yarışması önemli biz rakip tanımıyoruz. Ben İlçelere de gidiyorum biliyorsunuz Seben elma festivaline davet edildik komşu ilimiz Düzce'ye davet edildik. Bizler davet edildiğimiz her yere gidiyoruz. Seçim çalışmamız yer değil diye ayırmıyoruz. Davet edildiğimiz yerlerde bulunmaktan onur duyuyorum. Cavit beye de nezaket ziyareti anlamında gelmek istedik. Bana göre sağlık sektöründe özellikle özel hastane konusunda Bolu'da çığır açan başarılı hizmetler sunan Bolu halkına hizmet hususunda büyük bir hizmet veren Cavit beyi ziyaret etmek istedik başarılarının devamını diledik dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vekil ve Başkan Adayı, Çağsu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement