Vela'yı İkna Turları - Son Dakika
Spor

Vela'yı İkna Turları

Vela\'yı İkna Turları

Meksika Futbol Federasyonu Dünya Kupası’nda milli takım formasını giymeyeceğini açıklayan Carlos Vela’yı ikna etmeye çalışıyor.

21.02.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya 2014'e robot desteği

Meksika'nın yıldız oyuncusu Carlos Vela, bu yaz düzenlenecek olan Brezilya Dünya Kupası'nda ülkesini temsil etmeyeceğini açıklamış ve buna sebep olarak da Real Sociedad'a daha fazla zaman ayırmak istediğini göstermişti.

Meksika basınında ise, Dünya Kupası'nda olmayacağını açıklayan Carlos Vela'nın bu kararı almasında en önemli payın orta saha oyuncusu Efrain Juarez ile karıştığı olay olduğu belirtiliyor.

2010 yılının eylül ayında takım arkadaşı Juarez başta olmak üzere arkadaşları ile otelde parti verdiği için Carlos Vela milli takımdan men edilmişti. Yaşanan olayda Manchester United forması giyen Javier Hernandez ve Villarreal forması giyen Giovani Dos Santos bu kararın ardından Vela'nın kendisinin Juarez ile birlikte kurban edildiği düşüncesine kapıldığını iddia ediyor.

Meksikalı forvet Carlos Vela, sadece Real Sociedad'a konsantre olabilmek için gitmeyeceğini açıklasa da kararının arkasında 2010 yılında aldığı "haksız" cezasının olduğunu düşünüyor.

Meksika Futbol Federasyonu yetkililerinin Dünya Kupası öncesi Vela'nın kapısını tekrar çalmak için hazırlandığı ve Vela'nın ailesi ve yakın çevresi ile temas kurduğu belirtiliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Vela'yı İkna Turları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement