'Veliaht' Programı Reyting Kurbanı Oldu - Son Dakika
Medya

'Veliaht' Programı Reyting Kurbanı Oldu

\'Veliaht\' Programı Reyting Kurbanı Oldu

ATV'de yayınlanan, müzik dünyasının ünlü yıldızlarının veliahtlarını aradığı yarışma, pazar akşamı son kez ekrana gelecek.

16.11.2013 10:27  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nükhet Duru, Deniz Seki, Hande Yener, Cengiz Kurtoğlu, Musa Eroğlu, Niran Ünsal, Emre Altuğ, Kutsi, Rafet El Roman ve Kubat gibi müzik dünyasının ünlü yıldızlarının veliahtlarını aradığı ATV'nin yarışması da reyting kurbanı oldu.

İSTENİLEN REYTİNG YAKALANAMADI

Show TV'nin eski Genel Müdür'ü Haluk Şirin'le Show TV'nin eski Program Müdürü Caner Erdem'in de ortakları arasında bulunduğu Production House'un çektiği, ortaklardan İzzet Pinto'nun daha Türkiye'de bile yayınlanmadan Fransa, Çin, Sırbistan, Vietnam ve Hırvatistan'ın önde gelen TV kanallarına "Talent Hunters" adıyla formatını sattığı "Veliaht"ın ilk bölümü 5 Ekim'de ekrana geldi.

Onca açıkhava ilanına rağmen "Veliaht"ın ilk bölümü istenen reytingi yakalayamadı. 

'DEKOLTE' HABERLERİ REYTİNG GETİRMEDİ

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun haberine göre; AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in giydiği kıyafetin göğüs dekoltesi nedeniyle sunucusu Gözde Kansu'yu eleştirmesi "Veliaht"ı Türkiye gündemine yerleştirdi ama bu programa reyting olarak geri dönmedi.

GÖZDE KANSU'NIN AYRILIĞINDAN SONRA REYTİNGLER DÜŞTÜ

Aksine Gözde Kansu'nun yerine gelen Murat Başoğlu'nun sunduğu "Veliaht"ın reytingleri düştü. Yapımcılar yarışmaya format attı, ATV gününü ve saatini değiştirdi, yine olmadı.

17 KASIM'DA SON BÖLÜMÜ YAYINLANACAK

Bunun üzerine ATV, 16 hafta sürmesi planlanan "Veliaht"ı 7'nci haftada bitirme kararı aldı. 17 Kasım Pazar akşamı son kez ekrana gelecek "Veliaht"ın "erken final" çekimleri salı günü yapıldı.
Yarışmacılar, stüdyodaki seyirciler ve "Veliaht"ını arayan şarkıcılar önünde son kez performans sergiledi.

ERKEN FİNAL

"Erken final"de son üçe kalan isimler Niran Ünsal'la kızı Hande, Musa Eroğlu ile "Veliaht" adayı Yüksel ve Emre Altuğ'la Muharrem oldu. Son oylamada ise Musa Eroğlu'nun "Veliaht"ı Yüksel birinci seçildi.
"Veliaht"ta işler planlanan gibi gitseydi birinci gelen 100 bin lira para ödülünün yanı sıra albüm yapma hakkını kazanacak, yarışmanın şarkıcıları birlikte Türkiye turnesine çıkacaktı. Düşük reyting yüzünden hepsi hayal oldu.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya 'Veliaht' Programı Reyting Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement