Vergi Dairesinden Aydın Tümsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesinden Aydın Tümsiad'a Ziyaret

Vergi Dairesinden Aydın Tümsiad\'a Ziyaret

Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı heyeti, Vergi Haftası dolayısıyla Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesine ziyarette bulundu.

09.03.2017 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı heyeti, Vergi Haftası dolayısıyla Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesine ziyarette bulundu.

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müssevvitoğlu, Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır, Efeler Vergi Dairesi Müdürü Birgül Kaya'nın katılımlarıyla sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaret Aydın TÜMSİAD binasında gerçekleşti.

TÜMSİAD Aydın Şubesini temsilen Başkan Nusret Ünal, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yolçi, H. İbrahim Oğul, Ömür Alcak, Ali Dinçer, Hakan Çamlıca ve Serdar Ertuğrul ev sahibi olarak hazır bulunduğu ziyarette ana konuyu Aydın'ın vergi ödeme hususundaki durumu oluşturdu.

Bu konuda değerlendirmede bulunan Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevvitoğlu, "Vergi ödeme konusunda Aydın ili olarak kendi kategorimizde çok iyi durumdayız. Halkımıza bu konudaki hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Devletimiz ekonomik olarak bu vergilerle ayakta durmakta. Güvenlik güçlerimiz nasıl ki mücadeleleriyle devletimizin bekasını sağlamaya çalışıyorsa bizlerde vatandaş olarak vergilerimizle devletimizin yanında olmalıyız" dedi.

TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ise, "Yoğun mesaisi arasında bizlere zaman ayıran Vergi Dairemizin değerli başkanı Cemil Müsevvitoğlu ve çalışma arkadaşlarına en kalbi şükranlarımızı sunuyor, Vergi Haftasını kutluyoruz. Kendilerinin yakınlığını her zaman hissediyor, vatandaş odaklı çalışmalarından dolayı takdir ediyoruz. İş adamları derneği olarak her daim biz de kendilerinin yanındayız. Ortak projeler yapmaktan onur duyarız. Çözüm odaklılığa katkılar yapmak isteriz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesinden Aydın Tümsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement