Vergi Rekortmenleri Listesine Giren Avukat Gönenç Gürkaynak, Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti - Son Dakika
Güncel

Vergi Rekortmenleri Listesine Giren Avukat Gönenç Gürkaynak, Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

Türkiye'nin 2017 vergi rekortmenleri açıklandı. Murat Ülker ve Sabancı ailesinden kimsenin olmadığı listede 10. sırada yer alan Avukat Gönenç Gürkaynak, 18,3 milyon liralık vergi ödemesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

02.11.2018 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 vergi rekortmenleri listesi yayınlandı. Listenin 10. sırasına büyük holding patronlarını geride bırakan bir avukat girdi. Avukat Gönenç Gürkaynak'ın, avukatlık ve temsil giderleri üzerinden 18 milyon 381 bin lira vergi ödediği ortaya çıktı.

18,3 MİLYON LİRALIK VERGİ ÖDEDİ

Avukat Gönenç Gürkaynak'ın, avukatlık ve temsil giderleri üzerinden 18 milyon 381 bin lira vergi ödeyerek 2017 vergi rekortmenleri listesinin 10. sırasında yer aldı.

Vergi Rekortmenleri Listesine Giren Avukat Gönenç Gürkaynak, Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

"OKULLAR YAPILACAĞINI HAYAL EDEREK SEVİNİYOR OLACAĞIM"

"Türkiye Geneli Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesi'nde 10. olmuşum. Memlekete faydalı olduğunu, okullar yapılacağını, hayal ederek seviniyor olacağım."

Vergi Rekortmenleri Listesine Giren Avukat Gönenç Gürkaynak, Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

GÖNENÇ GÜRKAYNAK KİMDİR?

1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Gönenç Gürkaynak, Harvard Üniversitesi'nden yüksek lisans yapmış bir isim.

TÜSİAD Yönetim Kurulu yedek üyesi de olan Avukat Gönenç Gürkaynak İstanbul, New York ve İngiliz baroları üyesi bir isim ve uluslararası arenada avukatlık yapıyor.

90 hukukçusu ile İstanbul'da faaliyet gösteren ELİG Gürkaynak Avukatlık Bürosu'nun kurucusu olan Gönenç Gürkaynak, Twitter'ın Türkiye avukatlığını da yapıyor. Gürkaynak, Bilkent Üniversitesi Hukuk fakültesinde de lisans ve lisansüstü dersleri de veriyor...

Gönenç Gürkaynak, İstanbul ve New York barolarına kayıtlı avukatlık yapan Serra Gürkaynak ile evli...

Vergi Rekortmenleri Listesine Giren Avukat Gönenç Gürkaynak, Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

Son Dakika Güncel Vergi Rekortmenleri Listesine Giren Avukat Gönenç Gürkaynak, Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement