Vergi Rekortmenleri ve Hayırseverlere Plaket - Son Dakika
Yerel

Vergi Rekortmenleri ve Hayırseverlere Plaket

Vergi Rekortmenleri ve Hayırseverlere Plaket

Ürgüp Ticaret Odası, vergi rekortmenlerini ve hayırseverleri ödüllendirdi.

20.08.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürgüp Ticaret Odası, vergi rekortmenlerini ve hayırseverleri ödüllendirdi.

Mustafa Otelde düzenlenen törene, Kaymakam Alper Balcı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, hayırseverler ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile dereceye giren firmaların temsilcileri katıldı.

Gecede Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın, yaptığı konuşmada, vergileriyle ülkenin ve ilçenin kalkınmasına katkı sağlayan tüm firmalara teşekkür ederken, düzenlenen bu programda Ürgüp'e hayır yapan Aksoy, Halıcı, Sağdıç ve Ertürk ailelerine de ayrıca teşekkür etti. Ürgüp İlçe Kaymakamı Alper Balcı ise; "Ürgüp gibi harika bir Anadolu kentinde Kaymakamlık yapıyorum. Kalbim her ne kadar Yüksek Ovada Hakkari'de, Cizre'de, Silopi'de atsa da Ürgüp Kaymakamı olmaktan da bahtiyarım. Ahmet Aydın Başkanıma çok teşekkür ediyorum böyle bir geceyi organize ettiği için. Listeye baktım hiç şaşırmadım kurumlar ve şahıslar vergisinde. Yüzde doksan bu insanları tanıyorum, sağ olsunlar 1 senedir kaymakamlığımızca yürüttüğümüz bütün projelere destek verdiler. Ürgüp'teki devletimizin yaptırmış olduğu bütün okullarda, camilerde hayırseverlerimizin isimleri var. Ürgüp'te tam bir Anadolu damarı var ben bu kültürden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz Ahmet Başkanımızla, Belediye Başkanlarımız Fahri ve İsmail Başkanlarımız ile bir senedir çok uyumlu çalışıyoruz. Bu tesadüf değil bu kültürden geliyor. Buraya gelen gelmeyen, ismini sayamadığım iş adamlarına, vergi rekortmenlerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Ödül Töreninde ilk olarak ilçeye yapmış olduğu katkılarından dolayı Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı'ya plaket verilirken daha sonra Ardahanlı İş Adamı Selçuk Ertürk'e, Veli Halıcı'ya, Hanife Aksoya, Ayşe Dudu Sağdıç'a Ürgüp'e yapmış oldukları hayratlarından dolayı plaket takdim edildi. Hayırseverlere yapılan plaket töreninin ardından 2014 yılı vergilendirme döneminde dereceye giren kurum ve şahıs firmalara plaket takdim edildi.

2014 Yılı vergilendirme döneminde Ürgüp'te Kurum olarak 1. Yiğitoğlu Turizm, 2. Turasan Pazarlama, 3. Dinler Turizm olurken şahıs firmalarında ise 1. Osman Çakmak, 2. Nuray Suzan Yüksel, 3. Cem Dizbay oldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Rekortmenleri ve Hayırseverlere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement