Vespa Moto Guzzi ve Piaggio teste çıkıyor! - Son Dakika
Otomobil

Vespa Moto Guzzi ve Piaggio teste çıkıyor!

Vespa Moto Guzzi ve Piaggio teste çıkıyor!

CARMEDYA.COM – Vespa, Piaggio ve Moto Guzzi, motosiklet tutkunlarıyla test sürüşü etkinliğinde bir araya geliyor. 21 Eylül Cumartesi günü Piaggio Group’un Koşuyolu / Kadıköy’de bulunan merkezinde gerçekleşecek organizasyonda; başta test sürüşleri olmak üzere güvenli sürüş eğitimleri, DJ müzik yayınları, sürpriz etkinlikler ve yarışmalarla, katılımcılar keyifli anlar yaşayacaklar. Etkinlik alanında ayrıca Türkiye’de yeni satışa sunulan Vespa’nın...The post Vespa Moto Guzzi ve Piaggio teste çıkıyor! appeared first on Carmedya.

19.09.2019 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vespa, Piaggio ve Moto Guzzi, motosiklet tutkunlarıyla test sürüşü etkinliğinde bir araya geliyor.

21 Eylül Cumartesi günü Piaggio Group'un Koşuyolu/ Kadıköy'de bulunan merkezinde gerçekleşecek organizasyonda; başta test sürüşleri olmak üzere güvenli sürüş eğitimleri, DJ müzik yayınları, sürpriz etkinlikler ve yarışmalarla, katılımcılar keyifli anlar yaşayacaklar. Etkinlik alanında ayrıca Türkiye'de yeni satışa sunulan Vespa'nın Elettrica modeli de yakından incelenebilecek.

Organizasyonda Vespa'nın GTS 300 ve GTS 150, genç ve dinamik Primavera 150 CC ve Primavera 50 modelleri, Moto Guzzi V 85, B sınıfı ehliyetle kullanılabilen Piaggio NRG 50 ile Piaggio MP3 300 motor tutkunları tarafından test edilebilecek.

Türkiye'de bu yıl satışa sunulmaya başlanan elektrikli Vespa Elettrica, etkinlikte motosiklet tutkunlarıyla buluşacak. Kendine has gövde rengi ve mavi renk detaylarıyla 4 saat gibi kısa sürede şarj olabilen elektrikli Vespa, anlık 4 kWs, sürekli olarak 2 kWs güç ve 200 Nm tork üretiyor.

The post Vespa Moto Guzzi ve Piaggio teste çıkıyor! appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Vespa Moto Guzzi ve Piaggio teste çıkıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Sürücüsünün Çalıştırdığı Araç Alevlere Teslim Oldu
    15:07 Denizli'de Sürücüsünün Çalıştırdığı Araç Alevlere Teslim Oldu

    Denizli'nin Çameli ilçesinde bir sürücünün otomobili çalıştırdıktan sonra aniden alevler yükseldi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Araç kullanılamaz hale geldi ve yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Arnavutköy'de Kafa Kafaya Çarpışan Araçlar: 1'i Ağır 5 Yaralı
    12:29 Arnavutköy'de Kafa Kafaya Çarpışan Araçlar: 1'i Ağır 5 Yaralı

    Arnavutköy'de bir sürücü, karşıdan gelen otomobili görmeyerek sola dönüş yaparken kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1'i ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Zonguldak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Yola Geçti, Sürücü 20 Metreden Aşağıya Uçmaktan Son Anda Kurtuldu
    12:26 Zonguldak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Yola Geçti, Sürücü 20 Metreden Aşağıya Uçmaktan Son Anda Kurtuldu

    Zonguldak-Ankara karayolu Gökgöl Mağarası mevkisinde meydana gelen kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak karşı yola geçti. Kazada yaralanan sürücü, 20 metreden aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu. Olay yerine gelen vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen sürücünün sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak yol güvenliğini sağladı.

  • Tokat'ta Otomobil ile Tarım Aracı Çarpıştı: 1'i Ağır İki Kişi Yaralandı
    12:20 Tokat'ta Otomobil ile Tarım Aracı Çarpıştı: 1'i Ağır İki Kişi Yaralandı

    Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile tarım aracı çarpıştı. Kazada, patpat sürücüsü ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı
    12:01 Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı

    Burdur'da Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen kaza sonucu, kavşağa kontrolsüz giren iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, polis karakolunun istinat duvarına çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Bursa'da İki Otomobil Yangında Alev Topuna Döndü
    11:33 Bursa'da İki Otomobil Yangında Alev Topuna Döndü

    Bursa'da Yıldırım ve Gürsu ilçelerinde meydana gelen iki ayrı olayda, otomobiller çıkan yangında alev topuna döndü. İtfaiye ekipleri müdahale etse de araçlar kullanılamaz hale geldi. Vatandaşlar, yangını söndürmeye çalışan kişiyi zarar görmemesi için uzaklaştırdı.

  • Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı
    11:09 Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı

    Bursa'da meydana gelen kazalarda hafif ticari araç seyir halindeki tıra çarptı ve tır refüje devrildi. Nilüfer ilçesinde ise hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Her iki kazada da toplamda 2 kişi yaralandı ve polis olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

  • Zorunlu uygulama bitti, lastik değişimi hızlandı
    11:07 Zorunlu uygulama bitti, lastik değişimi hızlandı

    Zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesiyle birlikte lastikçilerde yaz lastiğine dönüş telaşı başladı. Sürücülerin yaz aylarında kış lastiği kullanmaması gerektiğini belirten servis müdürü, lastik alacak vatandaşların etiketleri kontrol etmeleri gerektiğini ve doğru seçim yapmaları gerektiğini vurguladı. Kış lastiği ile yazın devam edilmesinin araçların performansını düşürdüğüne dikkat çekildi.


Advertisement