'Vestel Gururla Yerli Konserleri' Zorlu PSM'de Başlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

'Vestel Gururla Yerli Konserleri' Zorlu PSM'de Başlıyor

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, her Salı akşamı ayrı bir sanatçının konser vereceği, 'Vestel Gururla Yerli Konserler' serisine 4 muhteşem konserle başlıyor.

23.11.2015 15:23  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Gururla Yerli Konserleri"nde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahneye çıkacak ilk isim Ajda Pekkan olacak. Konser serisi; MFÖ, Bülent Ortaçgil- Birsen Tezer ve Şebnem Ferah ile devam edecek.

Süperstar, 'Yakarım Canını Albümü' ile müzik piyasalarını yerinden oynattığı albümünden parçalar ve geçmişten bugüne en beğenilen şarkılarından oluşan çok özel repertuarını, müthiş bir koreografi, görkemli ışık şöleniyle birlikte sunacak.

Gururla Yerli Konserlerinin ikincisinde, her yaştan müziksevere ulaşan Mazhar Fuat Özkan üçlüsü sahneye çıkacak. 1 Aralık Salı günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Sahnede hayranlarıyla buluşacak olan üçlü, dillerden düşmeyen güzel şarkılarını seslendirecek.

Gururla yerli konserlerinin devamında ise iki farklı jenerasyonun duygularına, kendi duygularını yansıttıkları şarkıları ile ortak olan Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer, uyumlu birlikteliklerini 8 Aralık Salı günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Sahnesine taşıyor. Bülent Ortaçgil, son stüdyo albümü Sen ile ölümsüz bestelerine yenilerini eklediği şarkılarını seslendirecek.

Gururla yerli konserlerinin bir farklı ismi de Türk rock müziğinin en güçlü kadın seslerinden Şebnem Ferah. 15 Aralık'ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde unutulmaz canlı performanlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Şebnem Ferah'ın solo konser kariyeri, aradan geçen 18 yılın ardından yurt içi ve yurt dışındaki sayısız konserle daha da genişledi. Günümüzde zirvesine ulaşarak çok daha etkileyici hale gelen, sanatçının güçlü yorumu ve sadık hayran kitlesinin birleşimiyle unutulmaz bir tecrübe vadeden Şebnem Ferah konseri, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yeni bir çıta bulacak.




Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Vestel Gururla Yerli Konserleri' Zorlu PSM'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement