Vestel "Merkez Servis" Projesi - Son Dakika
Ekonomi

Vestel "Merkez Servis" Projesi

Vestel "Merkez Servis" Projesi

Vestel, satış sonrası hizmet kalitesini yükseltme ve standartlaştırma amacıyla "merkez servis" projesinin ilk şubesini İzmir Işıkkent'te açtı.

27.05.2013 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vestel, satış sonrası hizmet kalitesini yükseltme ve standartlaştırma amacıyla "merkez servis" projesinin ilk şubesini İzmir Işıkkent'te açtı. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı çalışacak İzmir Işıkkent'teki merkez servisin açılışına Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ve Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Tarkan Tekcan katıldı.

Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, merkez servis yapılanması ile sektörde bir ilke imza attıklarını belirtti. Projeye 9 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten Erdoğan, proje sayesinde tüm yetkili servislerin ve servis çalışanlarının standart bir hizmet kalitesi sunmasının sağlanacağını ve müşteri memnuniyetinin artacağını söyledi.

Vestel'in sektörde öncü bir marka olduğunu bildiren Erdoğan, müşteri memnuniyetinde ortak bir dil oluşturma ve sürdürmesinin önemli olduğunu belirten Erdoğan şunları söyledi:

"Vestel olarak bu yönde attığımız en önemli adımımız Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nü kurmak oldu. Merkez servisleri de genel müdürlüğe bağlı en önemli hizmet birimi olarak konumlandırdık. Merkez Servisler için şimdiye kadar 9 milyon lira yatırım yapıldı. Kendi sektörümüzde satış sonrası müşteri memnuniyetini artırmak adına böyle bir yapılanmaya giden ilk şirket olmak bizler için gurur kaynağı. 350 yetkili servis ve 5 bini aşan servis personelinden oluşan servis organizasyonuna sahip Vestel, iki yıl içinde en az 15 yeni merkez servisinde 250 kişiye daha istihdam sağlayacak. Bu yıl ise bunların ilk 11'ini 15 Haziran'a kadar hayata geçirmiş olacağız."

İstihdama ve eğitime katkı

Merkez servislerde çalışacak personelin donanımlı ve alanında uzman olmasına önem verdiklerini belirten Erdoğan, "Uzmanlaştırılmış Meslek Eğitim Merkezleri'nde 1 ayı teorik, 1 ayı pratik olacak şekilde 2 aylık bir eğitim vereceğiz. Eğitime katılan kişilere, merkez servislerde istihdam sağlayacağız. Eğitimlerimiz, İstanbul, Adana ve Diyarbakır'da da devam ediyor. Merkez servis çalışanlarımıza 2014 yılında, Vestel Akademi kapsamında eğitimlere katılma imkanı sunarak insan kaynağımızın kalitesini daha da yükselteceğiz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Vestel 'Merkez Servis' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement