Veteriner Belediye Başkanının Aracına Kedi Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Veteriner Belediye Başkanının Aracına Kedi Kaçtı

Veteriner Belediye Başkanının Aracına Kedi Kaçtı

Yalova’da itfaiyenin bir aracın motorundan çıkardığı kedi, bu defa veteriner hekim olan Belediye Başkanı Vefa Salman’ın arabasına girdi.

20.12.2017 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da itfaiyenin bir aracın motorundan çıkardığı kedi, bu defa veteriner hekim olan Belediye Başkanı Vefa Salman'ın arabasına girdi. Başkan dakikalarca aracından kedinin çıkartılmasını bekledi.

Yalova ilginç bir kedi kurtarma operasyonuna sahne oldu. Bir ihbarı değerlendiren itfaiye ekipleri, motor kısmına kedi kaçan araca müdahale etmek için Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Kurtarma çalışması yapılırken bölgeden geçen ve aslen veteriner hekim olan Belediye Başkanı Vefa Salman, hayvana zarar gelmesini engellemek için durdu. Araçtan inen ve kurtarma çalışmasını izleyen Salman, bir taraftan da itfaiye ekiplerine talimat verdi. Tam bu esnada sıkıştığı yerden kurtulan kedi, bu kez Salman'ın aracına girdi. Korkuyla motor blokunun bulunduğu yere gizlenen kediyi buradan çıkartmak için itfaiye seferber oldu. Yaklaşık 40 dakika süren çalışma neticesinde bloktan çıkartılan kedi bir kafese konarak Yalova Veteriner Müdürlüğü'ne götürüldü. Başkan Vefa Salman ise bu süre içerisinde meydanda bekledi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Veteriner Belediye Başkanının Aracına Kedi Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement