Vezirköprü'de Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Vezirköprü'de Öğretmenler Günü Kutlandı

Vezirköprü\'de Öğretmenler Günü Kutlandı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı.

24.11.2014 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'na saat 09.00'da çelenk sunumuyla başlayan kutlama Atatürk İş Merkezi'nde devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan ve Kaymakam Mahmut Kaşıkçı konuşma yaptı.

Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, "Öğretmenler hem ana hem de babadır. Öğretmenlik mesleği kutsal bir görevdir, öğretmeyi ve eğitmeyi, yarının geleceği gençlerimizi yetiştirmeyi başarabilecekler ancak öğretmenlerdir" dedi.

Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, "Günümüzde eğitimin olmadığı yer kalmadı, özellikle kız çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz. Geleceğimizi, bu ülkenin geleceğini ve yarınlarımızı emanet ettiğimiz gençlerdir. Bu ülke, bu memleketin geleceği ise öğretmenlerimize emanettir" diye konuştu.

Programda bu yıl içerisinde emekli olan Şükrü Ergen, Kenan Akyıldız, Adem Özat, Metin Tandoğan ve Muzaffet Boz'a Kaymakam Mahmut Kaşıkçı tarafından hizmet şeref belgesi verildi. Mesleğe yeni başlayan stajyer öğretmenlerin yemin töreninin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

İlkokullar arası resim yarışmasında Fazıl Mustafa Paşa İlkokulu'ndan Gül Demet Gökduman, Mirza Çalışkan İlkokulu'ndan Aleyna Karaca, Mehmet Paşa İlkokulu'ndan Senanur Sağlam Birinci olarak ödüllerini Kaymakam Mahmut Kaşıkçı'dan aldılar.

Ortaokullar arası kompozisyon yarışmasında Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan Aysun Gülhan, Cumhuriyet Ortaokulu'ndan Ayşe Sude Yeğin, Mirza Çalışkan Ortaokulu'ndan Hatice Bilgin birinci olarak ödüllerini Garnizon Komutanı Üsteğmen Ömer Aydoğan'dan aldılar.

Liseler arası şiir yazma yarışmasında Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi'nden Esra Sağlam, Anadolu Lisesi'nden Kader Yurtseven, Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi'nden Seda Arslan birinci olarak ödüllerini Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'ten aldılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vezirköprü'de Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement