Vıaland'de Bayram Coşkusu Renkli Kortej Eşliğinde Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Vıaland'de Bayram Coşkusu Renkli Kortej Eşliğinde Kutlanıyor

EĞLENCE merkezi VIALAND'de Ramazan Bayramı dolayısıyla her gün saat 16.00'da Kaptan Gaga, Viking, Vega ve PowerPuffGirls eşliğinde kortej gerçekleşiyor.

24.06.2017 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EĞLENCE merkezi VIALAND'de Ramazan Bayramı dolayısıyla her gün saat 16.00'da Kaptan Gaga, Viking, Vega ve PowerPuffGirls eşliğinde kortej gerçekleşiyor.  VIALAND ve Tema Park'ı ziyaret eden misafirlerin eğlenceli anlar yaşadığı aktivitelerde  çok sesli bando takımı, VIALAND'in maskotlarından oluşan kortej geçidi, bayrak geçidi gibi renkli görüntüler kaydedildi.

Çocuğunun etkinliklerde eğlendiğini söyleyen ziyaretçilerden Ayşegül Doğan, " Birkaç gün önce de alışverişe gelmiştik. Çekilişe de katıldık, sonuçları bekliyoruz" dedi.

Ziyaretçilerden Mehmet Çilkaya, çocukların çok eğlendiğini söyledi.

Çocuklarını eğlenmeye getiren Hilal Tanik "Çok güzel bir etkinlik. Çocuklar eğleniyor. Normalde Tema Park'a da gidiyoruz. Çocuklarımdan biri bebek, henüz giremiyor ama büyük kızım Çılgın Nehir oyuncağını çok seviyor. Alışverişi yaptık, çekilişe katılacağız. İnşallah Mini Cooper'ı da alacağız" diye konuştu.

Ziyaretçilerden Recep Demirci de "Kızlarımla alışverişe geldik. Baya memnunlar, bunun için getirdik buraya. Hanımlar hala alışveriş yapıyorlar içeride" dedi.

Bir ziyaretçi kadın ise "Etkinlikler çocuklar için çok eğlenceli. Maskotlarla fotoğraf filan çektirdiler. Alışveriş yaptık eşim çekilişe de katıldı. Sonuçları bekliyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vıaland'de Bayram Coşkusu Renkli Kortej Eşliğinde Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement