Vicdansız Anne, Yeni Doğan Bebeğini Sokağa Bıraktı, Köpekler Her Yerini Parçaladı - Son Dakika
Dünya

Vicdansız Anne, Yeni Doğan Bebeğini Sokağa Bıraktı, Köpekler Her Yerini Parçaladı

Peru'da doğduktan kısa süre sonra annesi tarafından sokağa terk edilen bebek, sokak köpekleri tarafından parçalandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bebeğin durumu 24 saat içinde belli olacak.

24.04.2018 10:47  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peru'daki Tacna kentinde annesi tarafından sokağa terk edilen yeni doğmuş bebek, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Ağır bir biçimde yaralanıp kanlar içinde kalan bebeği ambulans çalışanları kurtardı.

GÖBEK BAĞI ÜZERİNDEYDİ

Hastanede yaşam mücadelesi veren bebeğin, bulunduğu sırada göbek kordonunun henüz üzerinde olduğu açıklandı. Yüzünde, baş ve kollarında ısırıklar olan talihsiz bebeğin bulunmadan 6 ile 8 saat önce doğduğu anlaşıldı.

KIYAFETLERİ KURTARDI

Bebeğin giydiği kıyafetlerin daha ağır yaralar almasını engellediği anlaşılırken, mahalle sakinlerinin neler olduğunu anladıktan sonra hemen acil servise haber verdiği ve bebekte şekil bozuklukları kalma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

24 SAAT İÇİNDE BELLİ OLACAK

Doktorların açıklamasına göre bebeğin hayatı için önümüzdeki 24 saat belirleyici olacak. Bebeği doğuranın kim olduğuna yönelik polis araştırması başlarken henüz olayla ilgili bir tutuklama yapılmadı.

Vicdansız Anne, Yeni Doğan Bebeğini Sokağa Bıraktı, Köpekler Her Yerini Parçaladı

Son Dakika Dünya Vicdansız Anne, Yeni Doğan Bebeğini Sokağa Bıraktı, Köpekler Her Yerini Parçaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • Mardinli47 : İşte şeriatla yönetilmeyen ülkenin hali böyle oluyor ah nerde o eski osmanlı Zina yı yayıyorlar bu şerefsizleri salarak eskiden taşlanarak öldürülüyordu atılan her taş onun günahına kefaret oluyordu Şimdi artık yok Kızlarımızı çıplak okula gönderiyorlar islamın getirdiği Örtünün şartını ihlal ediyorlar kimbilir bazıları böyle yaparak Allahın gözünde dinden bile çıkıyor onun için DİKKATLİ O BEBEĞİN SUÇU OLMADIĞI İÇİN ŞEHİT OLMA İHTİMALİ VAR O ANNE HESABINI ALLAH A VERECEK İYİ TARAFI TEK bebek onu vuracak kadar hain bir annenin elinde büyümicek enazından her şerde bi hayır vardır 19 39 Yanıtla Numbia: Çocuklarla evlenen siz, berdel yapan siz, yengeye hallenen siz, sonra efendim şeriat bıdı bıdı. İki yüzlülükte doktora yapıyorsunuz. 6 1 Çomarkaldıran: Lan angut haberi biraz incele bakayim peru mu diyor türkiye mi bide gelmiş osmanlı gilan diyosun çocuğum sen konudan çok uzaksın git başka yerde şeriat reklamı yap 4 1
  • Kingkong: CANİ CHP HDP RUHLU KADIN 12 27 Yanıtla Siyaset: Bu olayda bile siyaset, 12 1
  • TÜRK: Bu kadinin cezasi aç aslanlara yem olarak kafesine atilmaktir 23 3 Yanıtla
  • Zeyno : Bu nasil bir vicdansizlik allhindan bulsun be 23 0 Yanıtla
  • TÜRK: Biktik bu din edebiyati yapanlardan .dinden dem vuranlardan geldi ne geldiyse 11 11 Yanıtla TÜRK: İnsan olun nikli yobaz sana bana yazma hakkini kim verdi git baska yerde havla senin gibiler yuzunden dinden soguduk .konusma bos bos.herkes kendini tanri yerine koymus . 6 3 insan olun: ALLAH SANA VE SENİN GİBİLERE HİÇ BİR DİNİN VECİBELERİNİ NASİB EYLEMESİN 4 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement