Vicdansız Sürücü Yaralıları Yol Ortasında Bıraktı - Son Dakika
3.Sayfa

Vicdansız Sürücü Yaralıları Yol Ortasında Bıraktı

Vicdansız sürücü yaralıları yol ortasında bıraktı Çarptığı yaralıları yol ortasında bırakıp kaçtıŞANLIURFA - Şanlıurfa'da bir otomobil sürücüsü, çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü ile arkasında arkadaşını yaralı halde yol ortasında bırakarak, olay yerinden kaçtı.

04.10.2018 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vicdansız sürücü yaralıları yol ortasında bıraktı

Çarptığı yaralıları yol ortasında bırakıp kaçtı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da bir otomobil sürücüsü, çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü ile arkasında arkadaşını yaralı halde yol ortasında bırakarak, olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Haliliye ilçesinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil, İzzet T. yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı. Yaşanan kazada, İzzet T. ile arkasında oturan arkadaşı Şahin K. yaralandı. Sürücü otomobiline binerek olay yerinden kaçarken yaralılar ise yoldan geçen bir vatandaşın ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaralıları yol ortasında bıraktı

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis, olay yerinden kaçan sürücünün kimliğinin belirlenerek, yakalanması için çalışma başlattı. Kazada yaralanan Şahin K., "Bize çarpan otomobilin sürücüsü, bizi yol ortasında bırakıp kaçtı. Yoldan geçen bir genç, bizi yol kenarına taşıdıktan sonra ambulansı çağırdı. Bize çarpan sürücü ambulansı bile çağırmadı. Yol ortasında diğer sürücüler bize çarpacaktı" diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vicdansız Sürücü Yaralıları Yol Ortasında Bıraktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Vicdansız Sürücü Yaralıları Yol Ortasında Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement