Victoria Beckham'ın Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu - Son Dakika
Magazin

Victoria Beckham'ın Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu

Ünlü şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, askılıkta çektirdiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı. Beğeni yağmuruna tutulan fotoğraf sosyal medyayı salladı.

09.12.2015 15:21  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı iş kadını Victoria Beckham Instagram hesabından paylaştığı yeni fotoğrafıyla gündem oldu.

"SADECE TAKILIYORUM"

New York'ta yeni koleksiyonunu tanıtan Beckham ne kadar yorgun olduğunu "sadece takılıyorum" notuyla paylaştığı fotoğrafla anlattı.

İşte Beckham'ın paylaştığı o fotoğraf;

FOTOĞRAFA BEĞENİ YAĞDI

Dünyaca ünlü yıldız David Beckham'in eşi Victoria Beckham hep soğuk ve monoton bir yüz ifadesiyle tanınıyor. Onun da normal bir iş kadını olduğunu gösteren bu fotoğraf belki de tam bu yüzden hayranları tarafından çok beğenildi.

Victoria Beckham\'ın Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu

Son Dakika Magazin Victoria Beckham'ın Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • BİLİR KİŞİ: BENDE DİYORUM TELEFONDA FALAN SOSYAL MEDYA DURMUYOR YERİNDE. NEDEN ACABA DEDİM DEMEK Kİ BU HATUN SALLAMIŞ RAHATLADIM ŞİMDİ. 17 5 Yanıtla
  • .: Arapların,Nato,nun ve AB,nin oyununa geldik(bence).Camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların din bekçiliğini yaparak)dünyaya hakim olacaklarını sanarlar?Zaman atom(bilim,teknoloji) çağı.Beyinler değişmesse,geleceğimiz iyi değil.Vatanımız uçuruma sürükleniyor.Elimizden AD,ED,MveKD bölgeleri gidebilir.İslam,a ,,Terörist Damgası,,vurulup,müslümanlara bütün kapılar kapanabilir.Rota öyle gõsteriyor.İşid ve uçak krizi bahane. 2 13 Yanıtla

Advertisement