Videoyu izleyenler mucizeye tanıklık etti! Küçük kız, odaya giren yılanla burun buruna geldi - Son Dakika
Yaşam

Videoyu izleyenler mucizeye tanıklık etti! Küçük kız, odaya giren yılanla burun buruna geldi

Sosyal medyada bir yılanla çocuğun aynı odada karşı karşıya geldiği anların görüntüsü paylaşıldı. Videoda bir mucize gerçekleşiyor ve yılan, küçük kıza dokunmuyor.

13.09.2021 22:31  Güncelleme: 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada dikkat çeken videolar viral olmaya devam ediyor. Ancak aralarından biri günün en çok tıklananları arasına girdi. İzleyenlerin bir mucizeye tanık olduğu videonun aktörleri, küçük bir kız ve dev yılan.

KADIN FARKINA VARMIYOR

Videodaki kadın, odaya yılanın girdiğini fark etmezken, her şeyden habersiz oyun oynayan küçük kız ise yavaş yavaş kendisine doğru süzülen yılana oyuncak fırlatıyor. Ancak tehlikesiyle bilinen yılan, küçük kıza hiçbir şey yapmıyor.

Videoyu izleyenler mucizeye tanıklık etti! Küçük kız, odaya giren yılanla burun buruna geldi

Son Dakika Yaşam Videoyu izleyenler mucizeye tanıklık etti! Küçük kız, odaya giren yılanla burun buruna geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
    20:01 Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Tokat merkezde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı. AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'nde tüm birimlerle teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

  • İşte Tokat'taki 5,6'lık depremin merkez üssünden ilk görüntüler
    20:01 İşte Tokat'taki 5,6'lık depremin merkez üssünden ilk görüntüler

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Tokat ve komşu il Yozgat'ta ufak çaplı yıkıma neden oldu. Büyük paniğe neden olan depremden ilk görüntüler geldi. Görüntülerde bölge halkının büyük korku yaşadığı ve bazı binaların hasar aldığı kameraya yansıdı.

  • Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı
    19:59 Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte temizlik çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Nazmi Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, belediye çalışanları, vatandaşlar ve gönüllü gençler, cadde ve sokaklarda çöp topladı. Çalışmaların devam edeceğini belirten Demir, destek verenlere teşekkür ederek, amacın Çukurca'yı daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi.


Advertisement