Viranşehir'de 2016-2017 İlköğretim Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı. - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de 2016-2017 İlköğretim Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Viranşehir\'de 2016-2017 İlköğretim Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde 2016-2017 İlköğretim Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

30.09.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde 2016-2017 İlköğretim Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Dumlupınar İlkokulunda gerçekleşen törene, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Kaymakamı Ahmet Karatepe, Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Zeydan Kurt, Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Erkan, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, okul müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende ilk konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Zeydan Kurt yaptı.

Kurt, yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyerek, yeni eğitim öğretim yılında okulların ihtiyaç ve bakım onarımlarının yapıldığını belirtti.Kamu kurumları ile koordineli bir şekilde kaliteli bir eğitimin verilmesi için gerekli her türlü çalışmanın yapılacağının altını çizen Kurt, amaçlarının devlete ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmek olduğunu söyledi.

Kaymakam Ahmet Karatepe, eğitim alanında bölgede çok büyük yatırımlar yapıldığını belirtti. 15 Temmuz darbe girişimine de vurgu yapan Karatepe eğitimcilerin en önemli görevlerinin vatanını ve milletini her şeyin üstünde tutan bireyler yetiştirmek olması gerektiğini belirtti. 15 Temmuz darbe girişiminin milletin eliyle püskürtüldüğünün altını çizen Karatepe bunun vatanına ve kitabına sahip çıkan ve demokrasiyi özümsemiş bireylerle mümkün olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, eğitim alanında Viranşehir'e çok büyük yatırımların yapıldığını ifade etti. Sınıf mevcudunun ortalama 28-30 kişi çekildiğini belirten Akyürek, eğitim kalitesinin daha da artırılacağının altını çizdi. Yapılan konuşmaların ardından İlköğretim Haftası kutlama töreninde okul öğrencileri tarafından günün anlamına ilişkin şiirler okundu.

Palyanço ve halk oyunları gösterisinin de yer aldığı törenin ardından protokol heyeti Dumlupınar İlkokulunu gezdi. Öğretmenlerle bir araya gelen Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve Kaymakamı Ahmet Karatepe okul idaresi ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Öğretmenlerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından Kaymakamı Karatepe ve beraberindeki heyet okuldan ayrıldı.(EZ-BRN-Y) - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de 2016-2017 İlköğretim Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement