Viranşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'den Kısa Kısa

Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci, görevine başladı.

21.09.2018 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci, görevine başladı.

Dereci, belediye hizmet binasında Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi ve birim müdürleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Başkan Vekili Dereci, yeni görevinde ilk olarak belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dereci, yaptığı açıklamada, ortak gayelerinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirterek, "Başkan yardımcılarımız belediyede oturmasın, sahada vatandaşlarla beraber olsun. Vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinleyerek imkanlar doğrultusunda hizmet odaklı çalışmalara imza atsınlar. İlçe genelinde gezmedik sokak, çalmadık kapı, sıkmadık el ve kapısından içeri girmediğimiz hane kalmasın. Birim müdürlerimizse kendi birimlerinde vatandaşa en iyi hizmeti sunmak adına sürekli çabayı sarf etsin ve hizmet aşkıyla birbirleriyle yarışsın." diye konuştu.

Dereci, ilçede yakalaşık 2 yıl görev yapan eski Kaymakam Ömer Çimşit'in güzel işlere imza attığını ifade ederek, kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Tekin'den yaralanan askere ziyaret

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaralandıktan sonra babaevine dönen askeri ziyaret etti.

Tekin ile beraberindekiler, Küçük Mutlu Mahallesi'nde er Veysi Elbenim'i evinde ziyaret etti, "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Elbenim'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Tekin, aile üyeleriyle sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Viranşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement