Vitamin'den 19 Mayıs'a Özel Kampanya - Son Dakika
Güncel

Vitamin'den 19 Mayıs'a Özel Kampanya

Vitamin\'den 19 Mayıs\'a Özel Kampanya

Türk Telekom Grup iştiraki Sebit Eğitim Bilgi Teknolojileri AŞ'nin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile öğretmenlerine yönelik eğitim destek hizmeti Vitamin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda üyelerine özel sürpriz bir...

17.05.2013 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom Grup iştiraki Sebit Eğitim Bilgi Teknolojileri AŞ'nin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile öğretmenlerine yönelik eğitim destek hizmeti Vitamin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda üyelerine özel sürpriz bir kampanya başlattı.

Türk Telekom açıklamasına göre, kampanya kapsamında, 17-18-19 Mayıs 2013 tarihlerinde (17 Mayıs saat: 16.00'dan, 19 Mayıs saat 23.59'a kadar) Türkiye'nin ilk sanal eğitsel mağazası Vittrin'de yer alan ve Vitt adı verilen, kullanıcıya ihtiyaçları doğrultusunda seçme ve istediği kadar kullanma olanağı sunan eğitsel uygulamalardan İngilizce olanlar ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Vitamin üyeleri Vittrin'de yer alan 24/7 English Grubu, Skills Grubu, İngilizce Dil Öğrenme Paketi ve WOW! Vitt'lerinden hangisinin seviyesine ve öğrenme stiline en uygun olduğu deneyerek görebiliyor. Ayrıca, 20 Mayıs'a kadar istediği Vitt'e/Vitt'lere ait 4 aylık paketi alan üyeler, yüzde 50 indirim fırsatından yararlanarak, yaz boyunca İngilizce öğrenme fırsatı yakalıyor.

Kullanımı, 20 Mayıs'tan 20 Eylül'e kadar 4 ay sürecek olan bu Vitt'lerle Vitamin, öğrencilere hem İngilizce'sini ilerletmek için en uygun zaman olan yaz aylarını değerlendirme, hem de tamamı eğlenceli ve interaktif yöntemlerle İngilizce öğrenme fırsatı sunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vitamin'den 19 Mayıs'a Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement